facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RaboTheater De Enck

RaboTheater De Enck

Info

Sociaal Cultureel Centrum De Enck is een moderne en sfeervolle multifunctionele accommodatie waar u terecht kunt voor vrijwel elke gelegenheid.

Geschiedenis

Sociaal Cultureel Centrum De Enck bevindt zich in het hart van het Kempische­ Oirschot, op loopafstand van de historische dorpskern met zijn authentieke straatjes en gezellige terrassen. U proeft hier de bourgondische sfeer en warme gastvrijheid waar Brabant om bekend staat.

De Enck is een moderne en sfeervolle multifunctionele accommodatie waar u terecht kunt voor vrijwel elke gelegenheid: van theatervoorstelling, congres, ­presentatie, receptie, huiselijke borrel tot zakelijk evenement. Naast een professioneel ­theater beschikt De Enck over een gevarieerd zalenaanbod en uitgebreide horeca­faciliteiten.

Met onze inspirerende locatie en onze professionele medewerkers kunnen wij vrijwel ieder evenement tot een succes maken. Kom eens de sfeer proeven!



"De Stoelendans in Oirschot voor evenementen, symposia, jubilea en andere feestelijkheden.De Stoelendans beschikt over verschillende zalen voor kleine en grote gezelschappen, waaronder het Theater, het Theatercafé of de lunchroom. Uiteraard is er de mogelijkheid om ruimtes te combineren en zijn deze flexibel in te delen. De Stoelendans in Oirschot een open schouwburg die ieders ogen en oren opent. Elke dag verwelkomen we artiesten en bezoekers. Met open armen. Want bij een internationaal podium past de grenzeloze gastvrijheid van Brabant."
Adres:
Telefoonnummer: 0499572691
Stad: Oirschot


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 00:00
Dinsdag: 09:00 - 00:00
Woensdag: 09:00 - 00:00
Donderdag: 09:00 - 00:00
Vrijdag: 09:00 - 00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Toneelvereniging Toneelvereniging "Uit de Bocht" 3 km Toneelvereniging Uit de Bocht speelt al 40 jaar Toneel. In de Enck in Oirschot. Humur...
Recensies
De Stoelendans is in 2023 geopend. Eerdere reviews zijn derhalve niet correct.
Wij waren hier voor de tentoonstelling van Buurman en Buurman. Een fijne zondagnamiddag. Vriendelijke mensen die er werken en ons graag nog even een woordje uitleg gaven.
Leuk regionaal theater waar ook amateur gezelschappen een kans krijgen!
Vreselijke service aan klanten waar nog een kaartje van open staat. Nul reacties op telefoon of mail.
Mooi theater, tevens filmhuis. Comfortabele stoelen, ruime zaal, met theatercafé. Geweldig dat een relatief kleine plaats zo'n mooie plek heeft voor allerlei voorstellingen zowel landelijk bekende als lokaal getinte. Het programma van de filmclub is trouwens ook prima. Ik kom graag in de Enck om films te kijken, maar treed er ook weleens op samen met het koor waar ik in zing. Dat zijn geweldige avonden. Het theater zou wel meer kunnen doen aan publiciteit. Afgelopen weekend ontmoetten we op een terras in Boxtel een 49-jarige man, geboren en getogen in Boxtel, die volgens zijn zeggen graag naar theater en filmhuis gaat. Hij had nog nooit gehoord van een theater in Oirschot. Hij las er nooit iets over vertelde hij. Doe er iets mee, mensen van de Enck!
Aardig personeel. Vlotte bediening. Leuke theaterzaal
Christel de Laat geweest In 1 woord FANTASTISCH ... heerlijke avond ging in 1ruk door Precies zoals wij vrouwen ons soms kunnen voelen heerlijk en net als ik maar dan 60 ... Op het eind haalde en raakte ze nog net de gevoelige snaar .... 'n liedje over haar moeder PRACHTIG ....Christel dank je wel voor dat lied ....
Bekrompen gelegenheid vooral door t personeel. Ook het consumptiemuntensysteem is enorm irritant. Soms leuke lokale optredens maar echte kwaliteitsartiesten komen er nauwelijks. Daarvoor moet je toch naar bijvoorbeeld Eindhoven of Tilburg
Roué Verveer in De Enck gezien. Veel gelachen tijdens de show. Ook een erg mooie zaal. Gelijk bij binnenkomst al een gezellige sfeer en wordt begroet door ontzettend vriendelijk personeel! Zeker nog een theaterbezoekje waard!
Mooi theater met bar, maar de stoelen in het theater zijn te smal voor wanneer je niet superslank bent... 2 uur zitten gaat dan niet echt lekker...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid