facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rabobank

Adres: Grote Markt 2 , Almere 1315 JG, NL
Telefoonnummer: 036 548 8888
Stad: Almere
Route: Grote Markt 2
Postcode: 1315 JG


Openingstijden

Maandag: 11:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-20:00
Vrijdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: rabobank zakelijk, rabobank openingstijden, rabobank storing, rabobank app, rabobank contact, rabobank hypotheek, rabobank inloggen, rabobank omgevingskeuze
Recensies
Al jaren een slechte bank. Nu hebben ze ook nog eens de geld stort automaat opgeheven Wat mij betreft kan hiermee de Rabobank dan worden opgeheven. Hebben totaal geen toegevoegde waarde meer t.o.v. internet banken.
Na het kantoor lopen? Dit kantoor bestaat zelfs niet meer. En er is nergens plek in Almere waar je je munten kan storten. Al die geldmaten waar je dat kan doen zijn altijd buiten gebruik.
Telefonisch niet te bereiken na 2 keer 17 minuten aan de telefoon gewacht. Dus ben je verplicht om naar het kantoor in stad Almere te gaan om je kaart in orde te laten maken. Via de website lukt dit niet. Balen.
Sinds begin corona zaterdag gesloten "voor veiligheidsreden". Tot nu toe niet weer open op zaterdag. Als je gewone kantooruren werkt moet je verloof nemen om ff geld te storten.
Kom ik om geld te storten om 10 voor half één en wordt gewoon geweigerd. Terwijl ze pas om 12.30 dicht gaan om pauze te houden. Erg klant onvriendelijk.
Prima filiaal, allen opeens zijn de openingstijden aangepast. Zaterdag niet meer open. Dat vind ik heel jammer.
helpen je overal mee, en ondanks deze covid beperkingen toch een goede sfeer
Te lang wachten zeker pauzeren.
Helemaal top.fijne medewerkers daar
Snel en goed geholpen.m.v.g.fred de weert
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid