facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rabobank Baggercup 2019

Rabobank Baggercup 2019

Info

De Bagger Cup is een tweedaags internationaal jeugdvoetbaltoernooi voor de U15, U13 & U11 teams. Het toernooi wordt georganiseerd door V.V. Sliedrecht.

Geschiedenis

De Baggercup is een tweedaags internationaal jeugdvoetbaltoernooi voor prestatieve teams, wat gespeeld zal worden in het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018. Op deze 2 dagen zullen 12 O15-teams (C), 16 O13-teams (D) & 16 O11-teams (E) de strijd met elkaar aan gaan voor de felbegeerde Bagger Cup. De Baggercup kent een opzet met op zaterdag de poulewedstrijden en op zondag de finalewedstrijden. Ieder team speelt minimaal 8 wedstrijden. In elke leeftijdscategorie zal er een grote “Cup” zijn voor de winnaar, daar naast zal er ook bij elke leeftijdscategorie een beker zijn voor de beste speler van het toernooi en de meest sportieve ploeg. In het verleden was er deelname uit Belgie, Duitsland, Finland, Noorwegen, Denemarken, Kroatië & Engeland. Ook voor de komende editie verwachten we weer een groots internationaal deelnemersveld.

Adres: Sportlaan 7, 3364 AT Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184-490197
Stad: Sliedrecht
Route: Sportlaan 7
Postcode: 3364 AT


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid