facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Raayland College

Raayland College

Info

Het Raayland College is een veelzijdige, regionale school met een veilig en stimulerend leerklimaat. We bieden een breed, eigentijds aanbod. Ruim 2.000 leerlingen volgen bij ons voortgezet onderwijs bestaande uit vwo, havo, vmbo en praktijkonderwijs.



"We bieden onze leerlingen goed en eigentijds onderwijs, bereiden ze goed voor op de toekomst en laten ze in grote mate zelf bepalen hoe ze leren door zelf keuzes te maken. Aandacht, vertrouwen en verbondenheid zijn onze kernwaarden. We dragen deze uit door met een sterk mentoraat dicht bij onze leerlingen te staan. We vertrouwen op hun kunnen en geven hen de kans talenten te ontdekken en ontwikkelen."
Adres: Leunseweg 6, 5802 CH Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478 551155
Stad: Venray
Route: Leunseweg 6
Postcode: 5802 CH



op zoek naar gerelateerd: Gala Raayland 2022, Raayland College aantal leerlingen, Visie Raayland College, Raayland gala, Itslearning Raayland, Raayland decaan, Raayland Techniek, Raayland nieuws
Recensies
Mijn zoon heb ik hier naar school gestuurd, hij kwam de eerste schooldag al huilend thuis want er werden grappen gemaakt dat hij een beetje mollig is. De kantinejuffrouw zei zelfs dat hij misschien beter niks kon kopen. Verder, meneer van Natuurkunde we noemen geen namen want dat vind Kees niet leuk die is een beetje snel op zijn tenen getrapt. Ik heb gehoord dat zijn uitleg slecht is. Hij heeft mijn zoon eruit gestuurd omdat hij zat te fluiten en moest 2 uur nakomen. Er word ook veel gedeald op deze school, want aan mijn andere zoon van 16 werd gevraagd of hij veeps wou verkopen. Er is ook te weinig plaats voor alle fietsen van iedereen. De fiets van mijn zoon is al een keer gestolen door een Marokkaan of een Oekraïner die hier zitten. Deze school geeft niet om haar leerlingen en de docenten bereiden de lessen niet tot amper voor.
Super leuke school! Maar de kantine kan best wel duur zijn...
Ga niet naar deze school! Docenten zijn erg negatief tegen de leerlingen
leuke school zit nu in mijn eerste jaar. Leuke leerlarenook stomme alleen zijn de koekjes en de panini hete kip veel te duur.
de school schetst het beter voor dan ze in werkelijkheid is. Het onderwijs voor het vak scheikunde wordt door de leerlingen als slecht ervaren; scheikundedocenten weten vaak zelf niet waar men het over heeft. De lessen worden onvoldoende voorbereid en fouten die in uitwerkingenboekjes staan worden niet toegelicht door de docenten. De leerling leert zaken dus op een onjuiste manier. Er wordt gewerkt met stagiaires waarbij docenten steeds diens uitleg moeten onderbreken en corrigeren en dat maakt het voor leerlingen extra lastig. Het gemiddelde cijfer voor een eerste schoolexamen in een vwo-5 klas ligt onder een voldoende 5,5. Als er een docent langdurig ziek is, wordt deze niet op korte termijn vervangen waardoor een leerling geacht wordt om zonder docent de lesstof zelfstandig door te nemen. Zonder klassikale uitleg dus. Dit is zelfs het geval in eindexamenklassen!! Verder is het rechtstreeks contact met de docenten haast onmogelijk; dit moet via de mentor verlopen. Voor goed onderwijs voor het vak scheikunde moet het kind dus niet op Raayland College zijn.
Wat een vreselijke school is het Raayland. De enige manier om in contact te komen met een docent is via de mail. Je mailt dan, maar je hoort niets terug. Docenten zijn machtswellustelingen. Luisteren niet naar leerlingen. en je kind mag zeer zeker niet te vaak ziek zijn, want dan sturen ze de schoolinspectie op je dak. Waarom loopt elk jaar het aantal leerlingen terug? Een bedrijf was al lang failliet gegaan. Spijt als haren op mijn hoofd dat we onze kids naar deze prutschool hebben gestuurd.
school heeft tijdens corona weinig gedaan. online lessen zijn niet goed geregeld. leraren zetten op verschillende platformen waar je les hebt. heel verwarrend dus, je wordt daarom ook absent gezet terwijl je niet eens weet dat je les hebt. Uiteraard zijn we dit gewend van Raayland, ze hebben slechte communicatie en hun zaken niet op orde. als ik een ouder was had ik mijn beslissing wel gemaakt.
Deze school denkt aan de conditie van de kinderen, Het rooster is namelijk zo gemaakt dat uw kind steeds van het de ene bovenste verdieping helemaal naar onder moet en naar de andere bovenste verdieping van het ander gebouw. Wil je dat je kind later marathon loper wordt. Schrijf die ezel hier dan in
het eten is veel te duur het moet echt wat goed kopen
Broodjes in de kantine worden veel te duur €2,50 voor een panini
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid