facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Raamdeluxe

Raamdeluxe

Info

Raamdeluxe is gespecialiseerd in het maken en leveren van kwalitatief hoogwaardige vouwgordijnen tegen een zeer scherpe prijs.

Producten

Vouwgordijnen



"Raamdeluxe is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken en leveren van kwalitatief hoogwaardige vouwgordijnen tegen een zeer scherpe prijs. Wij bieden service en kwaliteit op hoog niveau en al onze vouwgordijnen worden geleverd op maatwerk.Op onze webshop vindt u een grote collectie van verschillende kleuren en stoffen. Met onze expertise van meer dan 30 jaar zijn wij instaat om voor elk raam een passende oplossing te vinden. Raamdeluxe is niet alleen een webshop, maar is verbonden aan Konijnendijk Woontrends dat al ruim 30 jaar gespecialiseerd is in woonadviezen."
Adres: Dorpsstraat 119, 3284 AE Zuid-Beijerland
Telefoonnummer: 0186 66 05 10
ln.exuledmaar@ofni
Stad: Zuid-Beijerland
Route: Dorpsstraat 119
Postcode: 3284 AE


Recensies
Goed en vakkundig geholpen. Was met mijn peuter in de zaak en met veel rust en duidelijkheid werden zaken uitgelegd.
Bij raam de luxe online 2 vouwgordijnen besteld waarvan 1 van 4 meter. Bij levering bleek bij deze een naad verkeerd te zitten. Bij contact werd dit direct opgelost en hebben wij kosteloos een nieuw vouwgordijn ontvangen. Wij zijn ontzettend blij met onze vouwgordijnen.
Na de eerste oriëntatie kleurstalen opgevraagd, deze waren de volgende dag meteen in huis. Diverse aanbieders vergeleken maar ook prijstechnisch kwam raamdeluxe het beste uit de bus. Na bestelling volgde ook snelle levering. Warme douche voor Raamdeluxe, ga zo door!
Snel geleverd en volgens afspraak. Mooie materialen. Ziet er top uit en dat alles voor een zeer concurrerende prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid