facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Raamdecoratie Strijbosch

Raamdecoratie Strijbosch

Info

Raamdecoratie Strijbosch komt vrijblijvend bij u langs voor een goed en eerlijk advies.

- Overgordijnen
- Inbetween gordijnen
- Vouwgordijnen
- Houten jaloezieën (Lindehout)
- Aluminium jaloezieën
- Rolgordijnen
- Duette/Plissé

Adres: Breeakkers 28, 5236 WN Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 073 2032692
Stad: Den Bosch
Route: Breeakkers 28
Postcode: 5236 WN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jaloezieën.nl Jaloezieën.nl 5 km Zeer tevreden over een vijftal Jaloezieën die ik heb besteld. Zeer goed verpakt en zi...
Recensies
Enorm goed geholpen door Robin! Zeer spoedig een afspraak kunnen maken, kundig advies met veel keuze, een erg nette offerte, snelle levering en uiteraard inbegrepen montage. Kan het iedereen aanbevelen!
Bieden hele goede service aan huis; ze komen snel langs en vaker wanneer nodig, geven eerlijk advies en leveren vervolgens snel! Ook de oneindige stof keuzes die ze hebben is erg fijn. Het zijn enthousiaste vakmensen en dat merk je aan de kwaliteit, niet aan de prijs!
Bij Mario gevraagd voor gordijnen, hij kwam langs met heel veel keuze, door zijn adviezen snel tot een mooie stof gekomen. En na 3 weken was alles al opgehangen, mooie stof en mooie gordijnrails. Erg te vreden.
Robin Strijbosch heeft uitgebreid en uitstekend aan huis geadviseerd. De levering van de raambekleding was snel en de montage uitstekend. Alles was TOP!! Wij raden Robin heel graag aan als u kwaliteit zoekt!!
Super bedankt Robin voor de goede service! We zijn heel goed geholpen, juist advies en ons huis ziet er nu nog mooier uit! Boven prachtige zwarte rolgordijnen, beneden zwarte plisses en een zwart wave inbetween gordijn die is echt boven verwachting zo mooi!!! Aanrader dus
Het kenmerk van raamdecoratie Strijbosch is kwaliteit en service. Dit klopt precies! Robin komt binnen en geeft meteen advies wat bij ons interieur past. Het is super geworden! Nogmaals erg bedankt.
Raamdecoratie Strijbosch kunnen wij iedereen aanraden. Robin neemt uitgebreid de tijd voor een passend advies, is vakkundig en heeft oog voor detail. Onze gordijnen en jaloezieen zijn prachtig, nogmaals super bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid