facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Raaak Personeel

Raaak Personeel

Info

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures en nieuws over Raaak en de arbeidsmarkt? Klik dan op onze pagina op 'vind ik leuk' en je krijgt onze berichten in je nieuwsoverzicht. Erg handig en geen aparte mailberichten.

Geschiedenis

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures en nieuws over Raaak en de arbeidsmarkt? Klik dan op onze pagina op 'vind ik leuk' en je krijgt onze berichten in je nieuwsoverzicht. Erg handig en geen aparte mailberichten.



"Bij Raaak Personeel kijken we – eigenzinnig als we zijn - niet alleen naar een cv. Ambities en talenten vinden wij veel interessanter.Waarom?Heel eerlijk, omdat wij geloven in talentontwikkeling. Want als je iets doet wat je leuk vindt dan wil je toch nooit meer weg?Hoe pakken wij dat aan?Met de juiste scholing en een geschikte werkplek ontwikkel je talent, zodat we vacatures flexibeler kunnen invullen. En die opleiding? Die regelen wij.Waar?Dichtbij. Niet zomaar één van onze kernwaarden. Het is verweven met alles wat wij doen. Wij vinden het belangrijk om dicht bij onze relaties in Alblasserdam te staan, zodat wij weten wat er speelt.Raaak PersoneelEerlijk, eigenzinnig en dichtbij"
Adres: Edisonweg 12C, 2952 AD Alblasserdam
Telefoonnummer: 078-6933 727
ln.leenosrepkaaar@ofni
Stad: Alblasserdam
Route: Edisonweg 12C
Postcode: 2952 AD


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 22:00
Dinsdag: 06:00 - 22:00
Woensdag: 06:00 - 22:00
Donderdag: 06:00 - 22:00
Vrijdag: 06:00 - 22:00
Zaterdag: 06:00 - 22:00
Zondag: 06:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: raaak personeel oosterhout, raaak personeel uren, raaak personeel gorinchem, raaak personeel tilburg, raaak personeel etten leur, raaak personeel rotterdam, raaak personeel waalwijk, raaak personeel vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scope People Scope People 40 meter Fijne club, ze werken transparant en zijn eerlijk over de marktsituatie, hun gedane i...
Klassieke Hekwerken.nl Klassieke Hekwerken.nl 594 meter Mooi bedrijf waar je goede afspraken me kunt maken. De eigenaar Jarin geeft goed adv...
Best Jobs b.v Best Jobs b.v 751 meter Vertaald door Google De arbeidsmarkt is slecht...Ik hou niet van het kapitalisme van ...
EMD B.V. EMD B.V. 778 meter Vertaald door Google bomen : Origineel Goeedd :
PMR Hydraulics PMR Hydraulics 968 meter PMR Hydraulics is een internationaal opererende onderneming die actief is in het uitv...
FS-Staffing FS-Staffing 2 km Wij bemiddelen tussen werkgever en werknemer om samen ervoor te zorgen dat ieders bel...
Recensies
Zeer vriendelijk personeel, en ik werd niet als nummer beschouwd. Als je een waardevolle arbeidskracht bent dan willen ze jou graag houden, maar helaas het geld is niets! Dus beter voor je portemonee als je zelf een baan ga zoeken. Drie sterren voor vriendelijkeid.
Een kut uitzendburo betalen je niet uit op het moment wanneer het hoort Ze liegen heel veel en betalen je onder de minimale loon. Wanneer je word overgenomen door het bedrijf gaat raaakbpersoneel in eens moeilijk doen om je laatste reserveringen vakantie geld en je overige gewerkte uren uit te betalen we zijn er al langer als een week mee bezig. Echt een ongelofelijke kut gedoen bij dat tering raaak personeel. Ze verdienen niet eens 1 ster Zoek je een uitzendburo ga naar carrera recruitment in ridderkerk.
Super uitzendbureau!! Heb nog nooit een review geschreven voor wat dan ook. Maar ik vind dat jullie hem verdient hebben. Houden zich aan de afspraken, altijd bereikbaar, super vriendelijk en alles word duidelijk uitgelicht. Groetjes ercan :
Annuleerde een afspraak 20 minuten van te voren terwijl die al dagen stond gepland. Naderhand toch afgesproken en vervolgens niks meer laten horen. Slechte manier van communiceren en handelen.
Een top uitzendbureau. Ik kom binnen en de volgende dag kon ik al op gesprek en de dag erna ben ik begonnen bij de opdrachtgever.
Zodra je verkocht bent, ben je niks meer waard in hun ogen. Vooral geen zaken doen met deze lui!! Het zijn jonge onervaren mensen die alles snel snel doen.
Fijn personeel en helpen je goed. Ga vanaf begin maart bij me nieuwe werkgever beginnen via raaak personeel
Super bureau. Weten waar ze over praten, snel, betrouwbaar. Kortom een aanrader wat ons betreft!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid