facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor R van den Bongaardt Aluminium op maat.

R van den Bongaardt Aluminium op maat.

Info

Bij ons kunt u terecht voor al uw aluminium kozijnen.
Denk bv aan ramen, deuren, schuifpuien, enz
Neem vrijblijvend contact op via:
[email protected]

Geschiedenis

Bij ons kunt u terecht voor al uw aluminium kozijnen.
Denk bv aan ramen, deuren, schuifpuien, enz
Neem vrijblijvend contact op via:
[email protected]



"Bij ons kunt u terecht voor al uw aluminium kozijnen, lichtstraten, enz. Wij maken alles op maat speciaal voor uw huis.Door eigen productie en montage zelf in de hand te hebben kunnen wij scherpe prijzen aan onze klanten bieden met de beste profielen van het wel bekende Reynaers systeem.voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via [email protected]"
Adres: Handelsweg 13c, 5491NL Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0646001080
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Handelsweg 13c
Postcode: 5491NL


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 16:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Atelier Inge Bollen Atelier Inge Bollen 4 km In mijn atelier ontvang ik volwassenen, tieners en kinderen waarmee ik creatief aan d...
U-DEEJAY U-DEEJAY 5 km Feest? Zakelijke borrel? Huur onze luxe muziekzuil, de Pillar S, voor achtergrondmuzi...
Qabam Events Qabam Events 5 km Prima service en heerlijk eten.
Fred van de Laar Sloopwerk Grondwerk Wegenbouw en Waterbouw BV Fred van de Laar Sloopwerk Grondwerk Wegenbo... 6 km Fred van de Laar Gewapende Grondconstructies Sloop-, Grond-, Weg-, en Waterbouw BV re...
WL Projectontwikkeling WL Projectontwikkeling 6 km WL Projectontwikkeling
Bellier Bellier 6 km Fantastische garage, heel behulpzaam en correct personeel
Recensies
Mooi geplaatst en goede service met zo nodig later opnieuw afstellen van de deuren.
Nieuw voordeurkozijn met bovenliggend paneel in bestaande woning. Afspraken werden goed nagekomen, Personeel is netjes en ondanks dat er bij het verwijderen van het oude kozijn iets onverziens tevoorschijn kwam is dit netjes en professioneel opgelost door het bedrijf. Kozijn staat er keurig in. ben zelf werkzaam als timmerman dus weet waarover ik praat. Raad dit bedrijf dan ook iedereen aan.
Liggers en glas serredak vervangen, was een flinke klus. Zeer vakkundig, denken goed mee, werken netjes. Komen afspraken goed na. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!
Wij kunnen Rob van den Bongaardt van harte aanbevelen! Gisteren is een hele mooie aluminium ‘Steel look’ pui en deur geplaatst. Helemaal naar wens. Rob is ontzettend vakkundig en denkt mee. Hij begreep meteen wat we voor ogen hadden. Hij is zelf heel kritisch op de kwaliteit van zijn product. De kwaliteit staat echt voorop. Heel secuur met inmeten, alles klopt en past perfect. Hele goede, snelle service, altijd bereikbaar voor vragen en doet wat hij belooft. Top!
Echte vakmensen en topkwaliteit producten voor een scherpe prijs. Zeker een aanrader voor mooie aluminium kozijn, ramen, deuren, enz.
Snel offerte in ons geval volgende dag, nette prijs vergeleken met anderen, doen wat ze beloven en lossen opleverpuntjes snel en netjes op! Zeer tevreden over geplaatse vouwwand Aanrader!
Na plaatsen van kozijnen ongeveer 2 jaar geleden, zijn een 2-tal kleine problemen heel snel en vakkundig opgelost. Heel tevreden.
Goede service en kwaliteit!
Heel fijn bedrijf zeer goede prijs en kwaliteitsverhouding. Vriendelijk personeel die verstand van zaken hebben Zeer goede service. .
Wij zijn zeer tevreden over de service bij het plaatsen van het terrasscherm door de Firma Rob Bongaardt St Oedenrode
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid