facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RØST

RØST

Info

Food-Espressobar met dagverse, huisgemaakte gerechten op de menukaart. Koffie van De Zeeuwse Branding en Caffènation, Belgische bier en Italiaanse wijn.

Adres: Sint Janstraat 45, 4331KB Middelburg
Telefoonnummer: 0118 435111
Stad: Middelburg
Route: Sint Janstraat 45
Postcode: 4331KB


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MarktCafe MarktCafe 265 meter Goed en lekker gegeten, bediening is goed en vriendelijk. Gezellig groot terras.
Het Koffiepand Het Koffiepand 323 meter Op aanvraag duurzame, vegetarische en veganistische hapjes en drankjes laten bezorgen...
Recensies
Leuke plek voor vers gezette koffie. Ijskoffie en cappuccino zijn aanraders. Zitgelegenheden buiten en binnen aan een gezellig straatje.Eten: 5/5
Onze kennismaking met Middelburg begon al goed. Na 2 uur in de trein te hebben gezeten, werden we zeer aangenaam verrast met koffie en overheerlijke appeltaart. Iedere dag zelf gebakken en dat was te proeven.
Op maandagochtend lastig om een plekje te zoeken in Middelburg voor ontbijt en toen kwamen we we Røst tegen. Rustige uitstraling, vriendelijke bediening en lekker homemade ontbijt.
Leuke en lekkere ontbijt/brunch/mei kaart. Als we in Middelburg zijn dan is dit onze vaste plek voor een heerlijke kop koffie.
Lovely vegan breakfast! Even the "small" one is a proper size! Heerlijk vegan ontbijt. Geweldig koffie. Leuke gastheer en dame. Fijn plekje.Eten: 5/5
Heerlijke koffie, gezellig en vriendelijke service!Service: 5/5
Hele leuke plek voor ontbijt/lunch. Vers en smakelijk! Vriendelijke eigenaresse.
Ik had dit zaakje gevonden door Google Maps en was niet teleurgesteld door de heerlijke koffie! Mijn vader had een Flat White en ik had een Cappuccino. De espresso en de melk hadden precies de goede smaak, de espresso was niet al te bitter en de melk was precies goed. Zal het zeker aanraden aan iedere koffieliefhebber!
Zelfgemaakte limonade is hier super lekker. De lunch broodjes zijn super fris met verse groentjes.
Goede koffie. Uitstekende cortado. Lekkere appeltaart ietsjes warm gemaakt met slagroom, aardbei en munt. Fijn zitten op het terras aan de Sint Janstraat waar het goed mensen kijken is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid