facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rå - økologisk salatbar

Info

Rå is de biologische saladebar van Groningen. Over gezond eten hoef je niet moeilijk te doen.

Label

VOG



"Verse biologische VEGAN salade bowls, juices en WRåps. Gezellige sfeer in restaurant en heerlijk eten. Wij serveren gezond eten. Gezond voor lichaam en geest. Brainfood! Onze gerechten zitten vol met antioxidanten, vezels en vitaminen. We zien uit naar je komst!Je kan bij ons online rechtstreeks bestellen of via Thuisbezorgd of Uber Eats. In ons restaurant hebben we 26 zitplaatsen.Een feestje, gezonde lunch voor je bedrijf? We verzorgen graag de catering! Inclusief servetten en een glimlach.Rå Groningen. NIET ALLEEN VOOR VEGANS!"
Adres: Oude Kijk in Het Jatstraat 59, 9712EC Groningen
Telefoonnummer: 050 204 1002
moc.rabtalasar@ofni
Stad: Groningen
Route: Oude Kijk in Het Jatstraat 59
Postcode: 9712EC


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 20:00
Dinsdag: 11:30 - 20:00
Woensdag: 11:30 - 20:00
Donderdag: 11:30 - 20:00
Vrijdag: 11:30 - 20:00
Zaterdag: 11:30 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feel Good Feel Good 75 meter Ontzettend lekker ontbeten hier. De Bali breakfast is onverbeterlijk, zoveel verschil...
De Herbivoor De Herbivoor 646 meter Hier wordt veel aandacht aan je eten besteed, daar kan de gemiddelde vreetschuur in h...
Recensies
Iedere keer weer uit de kunst!! Vriendelijk personeel, behulpzaam, aandacht voor producten en smaken en betaalbaar, het kan gewoon niet beter! Ja, als je denkt een salade te scoren, dan kun je het duur vinden, maar als je ziet dat ieder ingrediënt vers en met zorg bereid is en dat het dus veel meer dan een salade, dan is het super betaalbaar! In de pandemie periode vaak wat afgehaald, daarna er regelmatig gegeten en telkens weer nadien een glimlach van oor tot oor door de goede service, heerlijke smaken en gevulde maag voor lange periode! Ga zo door!
Ik ben fan! Mijn Thai temptation en mijn wortel met gember sap waren heerlijk. Een goede voedzame maaltijd, aanrader!
Zeer vers vegan eten in duurzame verpakking, top! Veel verse groentes en leuke combinaties. De 900ml bowl is alleen net niet genoeg, de toppings portie zou wat groter mogen. Vegetarische menuopties: Vegan
Echt lekkere dingen, maar mijn bestelling is niet compleet. Lijkt net alsof de ingrediënten op waren?? Heel klein beetje van alles en er missen 2 ingrediënten die wel op de bon staan. Mn appel had een bruine plek wat k niet per se erg vind, maar niet heel netjes als je er €1 voor betaald… Verder zou het denk ik beter zijn als er een optie was om de calorieën te bekijken ipv dat ze er automatisch bij staan :
Vriendelijke entrée. Sfeervolle, uitnodigende en schone zaak. Hoge kwaliteit eten. Prachtig opgemaakte schalen. Heerlijke juices. Vitamine shots. Lekkere bananencake en koffie. Zeker kom ik terug. Een echte aanrader.
Prima saladebar veel soorten toppings en verse smoothies/sapjes. Aardige mensen. Het is vooral makkelijk. Hip en trendy maar het kost natuurlijk wel wat. Misschien zouden ze zichzelf nog specialer kunnen maken door toppings/ingrediënten toe te voegen die uniek zijn je niet zelf thuis even maakt.
Heerlijke vegan bowls, ook heerlijke verse juices en als toetje een vegan bananenbrood! Met de sfeervolle inrichting en het vriendelijke personeel: een aanrader!
Heerlijke bowl gegeten. Gezond eten en vers bereid. Dat proef je. Vegetarische menuopties: Volledig vegetarisch vegan
Lekkere salade met veel ingrediënten. De wortel gember smoothie was echter de grote verrassing. Zou het zelf nooit verzinnen, maar hij was heerlijk!
Het eten is echt super lekker en het is zeker een bezoekje waard. Echter, degene die achter de counter ons hielp, had waarschijnlijk een off-day of vindt z'n baan niet leuk. Hij was niet echt onaardig, maar ook niet aardig, eerder behoorlijk ongeïnteresseerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid