facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor R.J.V. de Duinruiters

R.J.V. de Duinruiters

Info

Rij & Jacht Vereniging De Duinruiters is een gezellige ruitervereniging die - naast dressuurwedstrijden - leuke en leerzame activiteiten organiseert!

Geschiedenis

Rij & Jacht Vereniging De Duinruiters is een gezellige ruitervereniging die - naast dressuurwedstrijden - leuke en leerzame activiteiten organiseert!

Wij zijn een bij de KNHS aangesloten ruitervereniging. Dit betekent dat door ons georganiseerde wedstrijden meetellen in de promotieregeling van de KNHS. Alle aankomende wedstrijden kun je terugvinden in het evenementenoverzicht. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste wedstrijddata!

Naast wedstrijden organiseren wij andere leuke en leerzame activiteiten, zoals vrijwel maandelijks clinics van Herman Wientjes en een aantal keer per jaar clinics van Jeroen Heijmans. Houdt ook voor deze data onze Facebook-pagina in de gaten!

Wil je lid worden van onze vereniging? Dit kan! Stuur een e-mail naar [email protected] met je vragen. Wij beantwoorden ze graag voor je!

Adres: Schulpweg 62, 2211 XM Noordwijkerhout
Stad: Noordwijkerhout
Route: Schulpweg 62
Postcode: 2211 XM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boekhorstruiters Boekhorstruiters 701 meter Prachtige baan en fijn starten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid