facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Réalta Mobilia

Réalta Mobilia

Info

Wij bieden zowel particulieren (consumenten) als winkeliers een verscheidenheid van moderne designmeubelen aan, tegen de laagste outlet prijzen.

Geschiedenis

Wij bieden zowel particulieren (consumenten) als winkeliers een verscheidenheid van moderne designmeubelen aan, tegen de laagste outlet prijzen. Al deze meubelen komen van Nederlandse design meubel fabrikanten, waar hoge kwaliteit, in termen van design, materiaal en productie als essentiële kenmerken worden gezien.

Waarom de lage prijzen.
Alle aangeboden meubelen komen rechtstreeks van Nederlandse magazijnopruimingen. Van tijd tot tijd maken de fabrikanten hun magazijnen leeg om ruimte te maken voor nieuwe meubel collecties. De kleine hoeveelheden overgebleven meubelen worden aangeboden tegen idioot lage prijzen". Dit alles met als doen het magazijn zo snel mogelijk leeg te krijgen. Ondanks de lage prijzen komen alle meubelen die wij u aanbieden van gevestigde Nederlandse design meubelfabrikanten en zijn altijd nieuw en in perfecte staat.

Grote partijen afname mogelijk
Winkeliers of handelaars kunnen wellicht geïnteresseerd zijn in het doorverkopen van onze meubelen dankzij de lage prijzen. U kunt hier speciaal kontact voor opnemen. Om u op de hoogte te stellen om welke programma's het hier gaat.


Verzending en verzendkosten
Alle bestellingen worden direct vanaf fabriek geleverd. De verzendkosten zijn verschillend per product. Deze worden automatisch berekend bij het plaatsen van ieder onderwerp. Bij uw definitieve bestelling ziet u wat de totale verzendkosten zijn.



"Groot assortiment in meubels zoals: Bankstellen, Hoekbanken, Slaapbanken, Slaapkamers, Boxspring bedden, Woonkamer, Wandkasten, Stoelen, Eethoek etc."
Adres: Linnaeusstraat 119 A , Amsterdam 1093 EN, NL
Telefoonnummer: 020 613 8313
ln.evil@nelebuemmadretsma
Stad: Amsterdam
Route: Linnaeusstraat 119 A
Postcode: 1093 EN



op zoek naar gerelateerd: realta mobilia reviews, bos en lommerweg 371, turkse meubelzaak amsterdam oost, turkse meubelzaak amsterdam noord, turkse meubelzaak amsterdam west, turkse meubelzaken in nederland, realta mobilia bos en lommer, turkse bankstellen winkel
Recensies
Zeer slechte service heeft deze winkel, koop een bed met matras binnen 4 maanden vertoond het matras al kuilen, terug naar de winkel werd ons gelijk gezegd dat het ons eigen schuld is, we hadden het matras iedere maand moeten omdraaien. Neemt niet eens de moeite om er naar te kijken worden gewoon afgescheept en dat voor 1200 euro SCHANDE Blijkt ook nog dat je het matras niet kan draaien, een kant slaapbaar.
Toen ik bij de winkel was zeiden ze dat ik 6 maanden garantie kon krijgen en ik heb hun geld gegeven en de tweede dag wou ik het annuleerden want bij een andere winkel was het 2 jaar garantie en ze zeiden dat het er 15% van mijn geld zou verminderen en het was alleen de tweede dag, en toen de spullen kwamen met schade en verrotten hout en alles is stuk en zonder doos en ze zeiden dat het nieuw was en ze zeiden dat het nieuw was. Er kwamen een paar met doos en de andere niet. En hun hebben het gemonteerd en een paar weken later alles gaat open als je slaapt gaat alles open en trilt en ik bel en hun schreeuwen op mij en hangen op. Ik advieser jullie om hier niks te kopen! Geen goede service, kapotte spullen! Alles is slecht!
Topservice! Snelle reactie op whatsapp, goede prijs kwaliteit, en we zijn heel blij met onze aankoop! Toen we de bank niet in onze woning kregen is Alper zelfs na werk langsgekomen om te assisteren waarna het wel lukte. Waar vind je nog deze topservice in Amsterdam?
Aan dit bedrijf een hele fijne ervaring overgehouden! De bank zit geweldig! Snel en vakkundig geleverd en precies zoals ik hem besteld had! De verkoopmedewerker helpt je met een lach! Een aanrader!
Bed gekocht na 1 jaar stuk en dan ga je naar de zaak weten ze van niks. Doen ze alsof het product niet van hun is 3 apen spel. Echt jammer !!! Oplichters!!!
1 jaar geleden een grote u bank gekocht bij deze winkel een levertijd van 6 weken werd afgesproken, 2 weken later als afgesproken werd de bank geleverd in een andere kleur als wat wij besteld hadden. na gebeld te hebben met het filliaal konden wij nogmaals 2 maanden wachten of deze kleur accepteren. omdat onze eigen bank opgehaald was op de dag van levering hadden we niet veel keus en hebben we besloten deze kleur te houden. na 4 maanden was er al zeer duidelijke slijtage te zien aan de bank en na 8 maanden was de naad op de chaise longue die daar overigens niet zat bij het showmodel helemaal los gegaan nu al 2 maanden bezig om mijn garantie te krijgen van de winkel maar tot op heden word ik nog niet terug gebeld of word de lijn er op gegooid zodra ze horen dat ik het ben BESCHERM U ZELF EN KOOP HIER NIET!!!!
Ik heb een slaap kamer complet gekocht, ze zeiden dat het nieuw was maar toen het kwam wat het niet nieuw. Maar toen het binnen kwam leek het totaal niet nieuw. Na een paar maanden kon ik nauwelijks slapen op het bed. Het trilde helemaal en het was gewoon verrot! Je kon er helemaal niks mee! Ik heb het uiteindelijk weg gegooid! De kast trilde ook echt helemaal! En het gaat met moeite open! Mijn make-up ou tafel trilt ook helemaal hij kan niet dicht! En de spiegel ligt heel erg los! Deze mensen zijn dieven! Vertrouw hij niet! Gekke dieven dat ze zijn!
Zeer goede ervaring gehad bij Realta Mobilia. De service was top. Erg tevreden met mijn aankoop. Goed bezig heren!!
zeer tevreden met de behandelingen bij het aankoop van mijn compleet inrichting van mijn huis. top service, wat zij aanbieden. 13.01.2020 besteld en 10.02.2020 is netjes afgeleverd zoals afgesproken met de verkopers. heelklant vriendelijk en hulpzaam. de medewerkers denken met je mee!! zeer aangeraden...
Heel vriendelijk geholpen, jongeman daar die is ervaren in de vak! Bedankt voor mijn keuze, fantastisch model...
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Réalta Mobilia.

Amsterdam alles voor je huis

openingstijden, locatie, vervoer. Linnaeusstraat 119 A kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Réalta Mobilia adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Réalta Mobilia. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Réalta Mobilia delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dost Dost 2 km Acht jaar geleden heb ik hier mooie vouwgordijnen gekocht, die nog steeds goed werken...
Jos Harm Jos Harm 3 km In het voorjaar adviseerde Erik van Jos Harm me vriendelijk en zeer kundig bij de aan...
360volt 360volt 3 km Mooie galerie met kunstwerken die gebaseerd zijn om het gegeven 'verlichting' dat pas...
Univerf-Colorite Verf & Glasspecialisten Univerf-Colorite Verf & Glasspecialisten 3 km Wat een dievengilde. Koop als schilder 5 rolletjes tape voor bijna 40 euro omdat de v...
Karwei Amsterdam-Noord Karwei Amsterdam-Noord 5 km Buiten het feit dat het een goede bouwmarkt is vond ik de klantvriendelijkheid gister...
AAS Schoorsteenvegers AAS Schoorsteenvegers 5 km Zeer fijne ervaring gehad met Pascal en Johan, Namen echt de tijd om mijn schoorstene...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid