facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Qwille

"Qwille is een enthousiast eenvrouwsbedrijf dat cursussen geeft op het gebied van quilten. Ook naailessen en kinder workshops worden door Qwille verzorgd. Doel is om veel mensen de liefde voor het werken met textiel bij te brengen.Er is een mooie cursusruimte gerealiseerd, waarin ook een winkeltje gevestigd is, waar je voor diverse quiltstofjes en naai- en quiltbenodigdheden terecht kunt."
Adres: 50 Kerke Weg, 8484 KC Langelille
Telefoonnummer: +31561481861
Stad: Langelille
Route: 50 Kerke Weg
Postcode: 8484 KC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wat is het toch altijd een feestje bij Jantina van Qwille. Ik en de andere voelen ons altijd welkom. Zoveel geduld als we iets niet snappen of als we vriendinnen bij ons hebben de net begonnen zijn met quilten of weinig naaimachine ervaring hebben. Zoveel kennis en open voor suggesties voor een workshop dag Tot snel
Ik zocht Shadowplay stof voor mijn nieuw te maken quilt voor mijn kleindochter. QWILLE heeft een grote keurencollectie van deze prachtige stoffen. Snelle levering en goed verzorgd. Dank je wel Jantina!
Vandaag de Quiltstofjes ontvangen. Mooie frisse kleuren en goede kwaliteit. Erg blij mee
Heel tevreden met het bestelde inch lineaaltje, ook door de keurige en snelle afhandeling!
Kundige hulp bij quilten en heel gezellig.
Mooi stofje met een lief briefje
Met de boot in Langelille en dan natuurlijk een bezoek. Wat een hartelijke ontvangst en professionele hulp! Bedankt hiervoor. Ik kan weer verder fröbelen.
Zeer toegankelijk, mooie materialen. Voor alle leeftijden en voor beginners en gevorderden. Aantrekkelijke website.
Super gezellig met onze groep
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid