facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Qviv Video & Animatie

Qviv Video & Animatie

Geschiedenis

Video is een communicatiemiddel, waarbij je gevoel en emotie kan creëren. Meer nog dan met foto en teksten. Men ziet gelijk wat er gebeurt, wat natuurlijk bij foto’s ook zo is. Echter, in tegenstelling tot ‘platte’ afbeeldingen, breng je deze tot leven door bewegend beeld en geluid. Klinkt heel eenvoudig. Dan reist de vraag; hoe doe je dit dan? En hoe doe je dit effectief, doelgericht en hoe vertaal ik mijn boodschap, imago, USP’s, persoonlijkheid, product, dienst etc., nou in één korte video? Dat is wat wij doen. Met aandacht voor beeld èn geluid.



"Wij zijn een videoproductiebedrijf uit Heerenveen. Dat wij voor opdrachtgevers altijd een meesterwerk willen maken: dat is onze drive. Die drive zie je terug in MSTRWRK - Meesterwerk. We vergelijken onszelf niet met Hollandse meesters als Rembrandt van Rijn of Johannes Vermeer, maar ons werk mag eenzelfde soort impact maken. Wij willen de emoties van de kijker raken, zodat deze geboeid is en geboeid blijft. Creatieve kwaliteit in de vorm van films en animaties: daarvoor bel je MSTRWRK."
Adres: Pluto 13, 8448 CM Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 0513 640 800
Stad: Heerenveen
Route: Pluto 13
Postcode: 8448 CM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Video Heerenveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MediaThom MediaThom 2 km MediaThom: Voor droneshots, videomontage en websites.
MvOvisuals MvOvisuals 3 km Welkom op de pagina van MvO Visuals. MvO Visuals is een creatief bedrijf met een fr...
Recensies
Goed bedrijf en vriendelijk personeel!
Vriendelijk, hulpzaam en duidelijk!
Leuk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid