facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Qulotte Lingerie & Badmode

Qulotte Lingerie & Badmode

Info

Qulotte is een lingeriespeciaalzaak in Joure Midstraat 78 en in Gorredijk Lijnbaan 8.



"Hou jij van mooie, duurzame items? Ben je op zoek naar lingerie of badmode met een 'wow-effect'? Nachtmode waar je warm voor loopt? Dan hebben wij vast een klik.Qulotte is er voor vrouwen die kwaliteit waarderen en zichzelf iets moois gunnen.Liefde voor lingerie is synoniem met Qulotte. In Gorredijk helpen we je graag aan de juiste beha of het perfecte lingeriesetje. We hebben de mooiste, wereldse merken. En dat in Friesland! Mogen we je helpen?"
Adres: Midstraat 78, 8401 VL Joure
Telefoonnummer: 0513-416 315
Stad: Joure
Route: Midstraat 78
Postcode: 8401 VL


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: opening qulotte gorredijk, badmode gorredijk, qulotte facebook, seafolly, qulotte geartsje, mey badmode, qulotte online
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YokYok YokYok 18 km Ik ben heel enthousiast over de winkel! Na jaren lang alleen online winkelen heb ik m...
Sake Store Sake Store 18 km Speciaal tijdens vakantie naar toe gegaan. Uitgebreid assortiment en gave kleding voo...
Toering Mode Toering Mode 19 km Zeer behulpzaam en professioneel en vriendelijk personeel
Fashion Shop Fashion Shop 19 km Fashion Shop, dé winkel met persoonlijke aandacht
Boetiek de Roos Boetiek de Roos 19 km Boetiek de Roos Koopavond: Vrijdag van 19:00 tot 21:00 uur
Recensies
Vanmiddag weer super geslaagd bij Qulotte! Ik kom er al jaren en elke keer is het genieten van alle mooie lingerie en badmode. De service in de winkel vind ik bovendien echt super. Als je op zoek bent naar mooie lingerie of een bikini is een bezoekje aan Qulotte wat mij betreft een must!
Al vele jaren kom ik bij Qulotte. Eerst in Joure en nu in Gorredijk. Én daar heb ik een flinke rit voorover. Een winkel met een ruim aanbod aan mooie merken. Altijd met het nieuwste van het nieuwste! De winkel ademt luxe en knusheid uit. Geartsje is een vakvrouw die mij lingerie laat passen die mij doen stralen. Ze weet wat ik wil én verleidt me soms met iets buiten mijn comfortzone! Een bezoek in de winkel is tijd voor mezelf, koffietje erbij met een mooi gesprek. Ik voel me door haar gezien! Bedankt voor alle mooi ontmoetingen!
Wauw…!! een prachtige lingerieset gekocht bij Qulotte van het merk Aubade voor mijn Boudouir fotoshoot. Mijn maat was uitverkocht, maar deze kon gelukkig nog besteld worden. Ik ben erg blij met mijn aankoop, tevreden met het vakkundig advies en heerlijke koffie.
Samen met mijn dochter een hele leuke shopervaring gehad en dankzij het goede advies beiden met een perfect zittende lingerieset en bovenal met een blij gevoel de winkel verlaten. ‘s Avonds nog een set van Empreinte besteld via de website, die vandaag mooi verpakt en met een lief kaartje werd bezorgd. Dankjulliewel
Prachtig zwart badpak gekocht. Kleed mooi af, ziet er sexy uit. Was erg blij met dit advies. Ik voel mij er erg prettig in. Laat de zon maar weer komen. Dank je wel team qulotte
Wat een leuke ontvangst vandaag bij Qulotte lingerie. Enthousiaste en vriendelijke medewerkers en onder het genot van een heerlijk kopje koffie was ik opzoek naar een leuke bh. En dat is zeker gelukt, want wat een mooie collectie hebben jullie. En met twee prachtige bh’s ging ik weer naar huis. Dankjewel toppers!!
Qulotte lingerie is voor mij echt de speciaal zaak voor al mijn lingerie en badkleding. Ik rij graag vanuit Twente naar Friesland voor de geweldige service en ook sturen ze op aanvraag zonder moeite mij de mooiste setjes op! Anja bedankt voor alle aandacht die je mij hebt gegeven.
Altijd een feestje om naar Qulotte te gaan! Zeer vriendelijk ontvangst en geholpen door vakkundig personeel. Ik kom er altijd met meer weg dan waarvoor ik kom. Lingerie te kust en te keur, een lust voor het oog en het zit altijd fantastisch. Kost wat, maar heb je dan ook jaren plezier van. Ik wil nooit meer anders! Aanrader voor elke vrouw, grote of kleine maat.
Super winkel, altijd fijn geholpen… woon een stukje verder maar via mijn vriendin hoor ik altijd weer van de mooie nieuwe collectie , zowel badmode als lingerie
Vorig jaar geweest prima geholpen. Dit jaar terug gegaan. En super slecht geholpen. Totaal verkeerde BH aangemeten gekregen. Als je opzoek bent naar een klein BH maatje ben je hier niet aan het juiste adres. En dat maakt het personeel ook heel duidelijk. Voor de onzekere dames met een kleine cup maat. Kom je hier bijna huilend de deur uit. Ze maken je duidelijk dat je te kleine borsten hebt om een BH te dragen. Kleine cupmaat en omvang hebben ze niet. Ze plaatsen je als onzekere tiener niet in een paskamer dat een fijn privé plekje is als tiener vond ik het niet prettig dat er oudere mannen in de wachtkamer zaten die mee aan het kijken waren hoe ik mijn BH paste. Terwijl Er in de andere hoek van de winkel nog een paskamer beschikbaar was die iets meer privé is voor de jonge meiden. Ik kom hier dus ook echt nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid