facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quist Schoenen Halsteren

Quist Schoenen Halsteren

Info

Schoenwinkel en schoenreparatie
Dorpsstraat 188
4661HW
Halsteren

Geschiedenis

Wij verkopen dames-, heren- en kinderschoenen. Onze merken zijn o.a.
Gabor, Aqa, Footnotes, Durea, Wolky, Hartjes, Romika, Mephisto, Clarks, van Bommel, Floris van Bommel, Australian, Twins, Track Style, Giga Shoes, Shoesme, Red Rag, Develab. Ook kunt u bij ons terecht voor tassen, portemonnees, riemen en sokken. Wij hebben een eigen reparatie afdeling en zijn gildeschoenmaker, hierdoor kunnen wij Van Bommels en Floris van Bommels op originele wijze repareren.



"In het gezellige centrum van Halsteren staat sinds 1985 onze schoenwinkel. Wij verkopen dames-, heren- en kinderschoenen en repareren schoenen. Onze schoenmaker heeft al 40 jaar ervaring."
Adres: Dorpsstraat 188, 4661 HW Halsteren
Telefoonnummer: 0164-686074
Stad: Halsteren
Route: Dorpsstraat 188
Postcode: 4661 HW



op zoek naar gerelateerd: Quist Schoenen Tholen, Quist Schoenen Numansdorp, Quist Schoenen Tholen Openingstijden, Quist Schoenen Zwolle, Quist Schoenen Middelburg, Quist Schoenen Vlissingen, Quist Schoenen Hardinxveld, Dingemans schoenen
Recensies
Mooie winkel met vriendelijke vakkundige mensen. Uitgebreid assortiment schoenen van de bekendere merken. Na aanschaf werden de schoenen netjes met een beschermde spray bewerkt om ze direct buiten te kunnen dragen. Ook nog even een bijpassende riem gekocht die netjes op maat werd gemaakt. Een service die je niet zo vaak meer tegenkomt. Van mij 5 verdiende sterren.
Schoenenzaak met vriendelijk en uitermate deskundig personeel. Verkopen alleen maar kwaliteit. Niet de goedkoopste maar well de beste.
Bij binnenkomst lieten ze je op je gemak rond kijken zo dat jezelf kon zien wat voor soort schoenen ze hadden staan. Daarna netjes geholpen met advies wat voor soort schoenen het beste bij je voet past. Ik kom graag een volgende keer weer terug.
Fijne hulp in de winkel, goed advies, mooie schoenen, erg blij met deze winkel!
Hele fijne zaak
Echt nog een zaak waar je goed geadviseerd en geholpen word.
Nette schoenenzaak. Volop keus ,vriendelijk personeel Voldoende parkeergelegenheid
Mooie collectie, personeel is vriendelijk en geeft goed advies. Heel blij met mijn nieuwe schoenen!
Fijne winkel! Wordt goed geholpen.
Mooie winkel...lief en behulzaam personeel. Ruime keuze
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid