facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quist Isolatie

Quist Isolatie

Info

Bij quist isolatie ben u aan het juiste adres voor uw Vloerisolatie. Bij ons ben u verzekerd van een persoonlijk en goed passend advies.

Adres: Waalstraat 11, 3371SW Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 31643232294
Stad: Hardinxveld
Route: Waalstraat 11
Postcode: 3371SW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Saniglobe Badkamers & Wellness Saniglobe Badkamers & Wellness 856 meter Echt FANTASTISCH Zeer goed advies,leuke ideeën. Ook kan je goed aangeven wat je wense...
Recensies
Recentelijk is er vloerisolatie bij mij geïnstalleerd door Quist vloerisolatie. Van begin tot het eind ben ik zeer tevreden. De verkoopadviseur was kundig en ging natuurlijk een kijkje nemen onder de vloer. Een ander bedrijf ging niet eens onder de vloer kijken. "Als zij zeggen dat het kan dan kunnen wij het ook". Ook de twee mannen die het uiteindelijk plaatsten waren zeer vriendelijk en ruimden ook achter zichzelf op. Dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt bij ons thuis. Ten slotte was ik nadat de vloerisolatie was uitgevoerd nog in een traject om een lening aan te vragen en heb ik de betaling later mogen uitvoeren. Dus echt top.
Bodemfolie in de zeer natte kruipruimte laten plaatsen. Zeer tevreden over offertetraject, maar ook de plaatsing door heel vriendelijk en keurige personeel verliep perfect. Prima bedrijf, aanrader
Top bedrijf en nette medewerkers ! II heb tonzon vloerisolatie aan laten brengen na een deskundig advies over isoleren gekregen te hebben.
Onze vloer is geïsoleerd met TonZon en we zijn zeer tevreden over de uitgebreide informatie vooraf en de wijze waarop de klus is uitgevoerd. Prima ervaring met dit bedrijf!
Zeer fijne ervaring! Tijdens de eerste afspraak alles duidelijk uitgelegd gekregen, martkwaardige offerte en na akkoord perfect op de hoogte gehouden qua planning enz. Ook de mannen die het kwamen uitvoeren super aardig en laten ook alles weer netjes achter!
Vakkundige mensen. Net werk afgeleverd.
Bij de eerste kennismaking al een verademing. Als enige partij ging Quist wel de kruipruimte direct in. Hierna een duidelijke uitleg over de mogelijkheden en een marktconforme offerte. Hierna was de keuze snel gemaakt. De uitvoering ging idem dito, in 2 fasen is onze kruipruimte geïsoleerd met bodemfolie en Tonzon, door vakkundig en rustig personeel geen rauwdouwers. Quist Vloerisolatie is zeker een aanrader.
Goed advies, komt afspraken na, netjes en vakkundig geplaatst.
Fijn bedrijf. Gebeld over vloerisolatie. Goed advies gekregen en verder geholpen door dhr Quist, ook al kan hij op dit moment nog niets voor ons betekenen. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid