facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quispelacademie

Info

De leukste school voor honden en hun baas!

Adres: Gerst 16, 6581 RD Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-21852313
Stad: Malden
Route: Gerst 16
Postcode: 6581 RD



op zoek naar gerelateerd: Puppycursus Nijmegen
Recensies
Afgelopen zaterdag 1e deel van de jachtfluittraining gehad. We hebben een nieuwe fluit in gebruik. De op aanraden van Karen. Ze heeft duidelijke uitleg over hoe je je hond kan terugfluiten. En ook als het nog even niet zo goed lukt geeft ze tips over hoe je met je hond kunt communiceren. Zelfs onze Boaz voelt aan als we naar cursus gaan, want dan is het een echte dolle lab.wij blijven nog wel doorgaan.
Sinds een aantal maanden trainen we met Yoshie bij Karen. Eerst in de puppygroep en nu in de spiegeltraining. We hebben al veel inzichten gekregen in het gedrag van onze shiba en onze communicatie hierin. Erg leerzaam en waardevol!
De lessen van Karen zijn erg leerzaam maar vooral ook gezellig. Ze kijkt verder dan een gemiddelde andere honden professional. Wat is er aan de hand met míj als baasje en de andere persoon/hond of situatie waarin we zijn waarop mijn hond zo reageert. En hoe kunnen we hier het beste op reageren. Ook leveren Mark en Karen geweldige BARF producten. Onze hond en kat zijn er dol op.
Volgal jaren met veel plezier de spiegeltraining! Voor iedereen die wil weten wat je hond je laat zien en daar mee aan de slag durft.
Super fijne begeleiding. Ik ben enorm geholpen in de verbinding met onze hond en de opvoeding van hem. Heel dankbaar voor de inzet van Karen!
Vind het niet echt een hondenschool. Er word meer over andere dingen gesproken dan dat er iets gedaan word met de honden. Meestal alleen maar zitten en afwachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid