facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quispel Motoren

Quispel Motoren

Info

Quispel Motoren onderhoudt en verkoopt elk merk en type motor en is bovendien specialist in BMW motoren. De klant en kwaliteit staan voor ons bovenaan.

Geschiedenis

U wilt uw (toekomstige) motor kopen, laten onderhouden en laten repareren bij een organisatie waar kwaliteit en uw tevredenheid bovenaan staat?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verkopen, repareren en onderhouden elke merk en type motor met zorg en naar uw wensen. Bovendien zijn wij dé specialist in BMW motoren.

Daarbij hanteren wij een eenvoudig principe:
uw tevredenheid is ons startpunt, een motor waar u trots op bent ons doel

Adres: Industrieweg 10A, 5753PC Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0493319440
Stad: Deurne
Route: Industrieweg 10A
Postcode: 5753PC



op zoek naar gerelateerd: Motor Arena, Quispel motoren facebook, MOTOR ARENA Deurne, Motor Venray, Quispel betekenis, Motorrijschool Quispel, Motorwinkel Deurne, BMW motor Zeeland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wema-Import-Holland motorzaak in Deurne voor alle motoren Wema-Import-Holland motorzaak in Deurne voor... 86 meter Prima zaak. Erg tevreden over mijn zadel.
Recensies
Probleem achterrem, als dagelijks rijder wel 'iets' gewend maar toch... Eigen BMW dealer over 2 weken pas tijd !!! En andere off. BMW dealer ook niet... Quispel binnen 2 dgn. tijd, en bekend probleem gelijk opgelost !!!
Ontzettend goed en vriendelijk geholpen bij de revisie van een 1150 GS versnellingsbak. Vakkundig, meedenkend en realistische prijzen. Mocht het nodig zijn, dan kom ik in de toekomst zeker terug; toch weer een leuke rit vanuit Amsterdam.
Voor mijn bmw r1150gs had ik vier heldere knipperlichtlenzen besteld. Bij levering bleek bij een van de lenzen een deel te zijn afgebroken. Na telefonisch contact te hebben gehad werd kosteloos een nieuwe lens opgestuurd. Nogmaals hartstikke bedankt.
Op de ochtend van mijn vertrek voor een lang weekend naar Zwitserland had ik problemen met mijn BMW K1200S. Zeer moeizaam starten: problemen met de accu. Om 08:45 uur Quispel Motoren in Deurne gebeld. Ik mocht meteen langskomen en dankzij hun snelle en adequate actie kon ik alsnog met een nieuwe accu vertrekken naar de Alpen. Het waren 4 fantastische dagen. Heel erg bedankt.
Prima motorzaak met top service. Onze fijne "oude" motor Honda Varadero XL1000VA bouwjaar 2008 ingeruild voor een zeer mooie en goed rijdende BMW K1600GT bouwjaar 2014. We zijn beide mensen met rugklachten en waren op zoek naar een vervanger voor onze fijne en goede Varadero. We zijn zonder afspraak bij Quispel motoren op bezoek geweest en werden ontvangen met een kop koffie en zonder aarzelen op weg gestuurd met de K1600GT. Het was even wennen maar het rijd formidabel en tot nu toe zonder rugklachten. Na de onderhandeling hebben we een eerlijke deal afgesproken. Bij het afleveren zijn de afspraken zoals grote beurt en montage van navigatie netjes nagekomen en is ons door één van de monteurs alles netjes uitgelegd. Wij hebben tot op heden een goed gevoel aan over gehouden aan Quispel motoren en zullen ondanks de afstand van +/- 50km de motor hier ook in onderhoud doen.
Betrouwbaar, kundig, altijd bereid om mee te denken naar een oplossing.
No-nonsens motorzaak met eerlijke prijzen t.o.v. de BMW Motorrad dealer. Loop er graag binnen voor een bakkie te doen, wat rond te neuzen en een babbeltje te doen.
Voor een onderhoudsbeurt rij ik speciaal van Rotterdam naar Deurne om het bij Quispel te laten doen. Ik vind het prettig dat ze ervaring hebben met boxers en breng hem liever hier dan bij een algemeen bedrijf in de buurt. Ook de duidelijke prijzen voor onderhoudsbeurten op de website vind ik een pluspunt. Ik kwam eigenlijk voor de duurste beurt, maar de monteur zag dat de vorige wel veel jaren, maar slechts weinig kilometers geleden was beetje weinig gereden. Dus alleen vloeistoffen verversen was voldoende. Kwam voor mij ook voordeliger uit. Op zo'n manier meedenken met de klant vind ik top, dat geeft vertrouwen. Volgende keer rij ik met plezier weer dat hele eind naar Deurne toe.
Top zaak!!!! BMW r1200rt 2018 gekocht, Ik kom uit Volendam. Had er wel vier uur rijden voor over. Heel fijn personeel. Hebben veel kennis van hun te verkopen producten. Hebben veel tijd voor de klant. Hebben realistische prijzen. Zijn integer en eerlijk.
Altijd leuk en vandaag extra door de aanwezige stands op het 15 jaars bestaan feest.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid