facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quilt Studio het Gooi

Quilt Studio het Gooi

Info

Quilt Studio het Gooi is een sfeervolle quiltwinkel van 140m2. Wij verkopen de nieuwste collecties quiltstoffen en quiltbenodigdheden.

Geschiedenis

Welkom op de pagina van Quilt Studio Laren / Quilt Studio het Gooi. Mijn naam is Yvonne en ik geef cursussen en workshops Patchwork & Quilten in het Gooi. Mijn gezellige atelier is verhuisd vanuit Laren naar hartje Eemnes. Hier kunnen 6 tot 8 cursisten aan de slag met naald en draad. Naast Quilten is het mogelijk ook andere workshops te volgen. Zie daarvoor het aanbod onder Cursussen en Workshops op de site quiltstudiohetgooi.nl. Verder zijn er diverse inloop groepen waar je eens in de twee weken bij kunt aanschuiven. Vanaf 16 maart 2016 opent op dit adres ook mijn nieuwe quiltwinkel. Wil je op de hoogte blijven van het altijd wisselende aanbod, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Ook de nieuwe site is bijna klaar!!

Adres: Molenweg 2A, 3755BD Eemnes
Telefoonnummer: 035-5317332
Stad: Eemnes
Route: Molenweg 2A
Postcode: 3755BD



op zoek naar gerelateerd: Workshop patchwork en quilten, Quilt weblog, Quilten blogs, Quiltstudio het Groene Hart, Workshop quilten, Quilt groothandel, Quilt workshop zuid Holland, Cursus quilten Amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MadeBySarina MadeBySarina 832 meter Perfectionisten zijn ze bij MadeBySarina
Recensies
Heerlijke winkel, veel keus en de eigenaren zijn vriendelijk, behulpzaam en kundig. Ik kom er graag!
Wat een leuke shop! Had een cadeaubon nodig, werd leuk verpakt en is onbeperkt geldig. Heel, heel veel keuze en er is een goede, gezellige sfeer.
Mooie grote quiltwinkel met goede sortering quiltstoffen.
Gezellige winkel met een mooie stoffencollectie. mooie patronen en ook pakketjes met de beschrijving met alle materialen erin.
Mooie winkel en vriendelijk personeel. Helpen graag.
Wat een fijne winkel, mooie sortering. Goede adviezen!
Zeer gezellige winkel, ruim assortiment, mooie stoffen en quilt benodigdheden, deskundige hulp en super vriendelijke mensen! Echt een uitje, de koffie staat altijd klaar.
Heel leuke Quiltwinkel, aardige mensen veel keus redelijke prijzen en de koffie is lekker en staat altijd klaar
Ontzettende leuke, bekwame enthousiaste eigenaresse! Haar man helpt mee met oa heerlijke koffie aanbieden en maken. En met de lapjes knippen en afrekenen. Een uitje om even naar toe te gaan!
Mooie winkel met goede service. Want zo kwam het toch nog goed met de Dutch Heritage Pindot... Heel veel dank en tot ziens!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Quilt Studio het Gooi met het openbaar vervoer


Eemnes, Pijpestrootje 390 meter
573
Eemnes, Pijpestrootje 390 meter
573
Eemnes, Aartseveen 420 meter
109
Eemnes, Zuidersingel 460 meter
N32
Eemnes, Aartseveen 480 meter
109

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid