facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor QuickWorks Video & Multimedia Productions

QuickWorks Video & Multimedia Productions

Info

Wij zijn QuickWorks. Een video productiebedrijf met een passie voor video (marketing) en visual branding. Benieuwd naar de mogelijkheden? We zijn telefonisch en per mail bereikbaar en denken graag met u mee!

Geschiedenis

Wij zijn QuickWorks. Een video productiebedrijf met een passie voor video (marketing) en visual branding. Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden verwijzen we u graag naar www.quickworks.nl, waar u een selectie van ons werk kunt bekijken. Benieuwd naar de mogelijkheden en onze tarieven? We zijn doordeweeks telefonisch en per mail bereikbaar en denken graag met u mee!



"Videoproductiebedrijf QuicWorks. Snel, goed en flexibel. Voor video's die men wel wil zien!Van het bedenken van concepten tot videoproductie en activatie. Ons brein reageert het sterkst op bewegend beeld en dus is video dé perfecte manier om uw bedrijf, merk of product te presenteren.Wij maken bedrijfsfilms, branding campagne's, video series, commercials, project registraties, social media films, drone films en nog veel meer. Check onze showreel en website voor meer informatie en inspiratie. Of beter maak een afspraak en maak kennis met ons team!"

"Videoproductiebedrijf QuicWorks. Snel, goed en flexibel. Voor video's die men wel wil zien!Van het bedenken van concepten tot videoproductie en activatie. Ons brein reageert het sterkst op bewegend beeld en dus is video dé perfecte manier om uw bedrijf, merk of product te presenteren.Wij maken bedrijfsfilms, branding campagne's, video series, commercials, project registraties, social media films, drone films en nog veel meer. Check onze showreel en website voor meer informatie en inspiratie. Of beter maak een afspraak en maak kennis met ons team!"
Adres: Oegstgeesterweg 206A, 2231 BD Rijnsburg
Telefoonnummer: 071-4085826
Stad: Rijnsburg
Route: Oegstgeesterweg 206A
Postcode: 2231 BD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Video productie bedrijf, Quickworks bedrijfsfilm, Videoproducties
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NE Producties NE Producties 711 meter Wij maken radio commercials voor elk budget . Altijd top stemmen en top muziek . Sne...
Recensies
Wij Alsys International werken al jaren samen met QuickWorks. Door goed te luisteren en te begrijpen welke boodschap er over gebracht moet worden is het heel fijn samen werken. Er is geen gebrek aan technische kennis wanneer er specifieke onderdelen van gecompliceerde chemische robots gefilmd moeten worden. Voor de aller beste videoproducties en ondersteuning in het proces moet je bij QuickWorks zijn!
Vorig jaar was ik op zoek naar een bedrijf die een mooie bedrijfsfilm kon maken. Quickworks viel op door hun refentie projecten in combinatie met de prijs die ik van hen kreeg. Hoge kwaliteit voor een lage prijs. Na een fijn gesprek met eigenaresse Johanna zijn wij de samenwerking aan gegaan. Het was een bewogen project waar veel afgeweken werd van de planning. Quickworks speelde hier perfect op in. Er is geen een moment geweest dat problemen veroorzaakte voor de voortgang van onze project video. Quickworks denkt goed met je mee en hebben een goed beeld van de wensen die de klant heeft. Ik kan niks anders dan Quickworks aanraden. Het is het helemaal waard!
Het was fijn samenwerken met Quickworks. Zij maakten voor ons een bedrijfsfilm, een online magazine en verzorgden een gedrukte versie van het magazine. Alles ter gelegenheid van het 25-jarig Jubileum van Bab Star jr BV. Zij zijn zeer creatief, hebben super goede ideeën voor formats die zij dan weer veranderen in een zeer professioneel eindresultaat!
Quickworks heeft voor ons transportbedrijf een bedrijfsfilm gemaakt. Het was superfijn samenwerken met het hele productieteam. Er is vanuit Quickworks goed nagedacht over het doel van de film, de planning, het plot, en uiteindelijke gewenste resultaat. Na goed gezamenlijk overleg tijdens de montage zijn we tot een geweldig resultaat gekomen. Top!
Quickworks heeft voor ons een bedrijfsvideo gemaakt. Het was een erg prettige samenwerking, ze denken goed mee en geven ruimte voor je eigen ideeën. Ik ben dan ook erg tevreden met het eindresultaat. Ondertussen heb ik al meerdere complimenten gekregen van prospects die de film bekeken hebben. Erg geslaagde video!
QuickWorks heeft voor Hollandia Services reeds enkele producties verzorgd, we zijn als Hollandia Services heel tevreden over de wijze waarop QuickWorks haar werkzaamheden aanvliegt en uitvoert. De medewerkers verstaan hun vak en begrijpen welke details voor ons als opdrachtgever belangrijk zijn om opgenomen te worden. Naast de deskundige uitvoering is de flexibiliteit van QuickWorks ook noemenswaardig, bij wijzigingen in uitvoeringsdata/tijdstippen wordt er snel een mouw aan gepast en gezocht naar een oplossing. Al met al dus een tevreden klant.
De samenwerking met Quickworks kan ik enkel beschrijven als fantastisch. Zowel bij het schrijven van het concept, als bij het filmen, zijn ze professioneel, toegankelijk, creatief, maar ook flexibel. Zij maakten elke keer weer van een goed idee in mijn hoofd, een nog betere film. Ze voelen goed aan wat de klant wil en weten dit uitstekend in beelden te verwezenlijken.
Quickworks is een organisatie met een persoonlijke benadering. Ze maken voor Keukenhof corporate video's en short movies om een impressie te geven van een evenement. Hun cameraman was al snel 'kind-aan-huis' bij Keukenhof, snapt onze wensen en de video's waren snel ge-edit waardoor we ze de zelfde dag nog kunnen plaatsen.
Meerdere projecten gedaan met QuickWorks. Fijne samenwerking, waar de filmploeg goed begrijpt wat de bedoeling is. Ook de communicatie met het kantoor van QuickWorks verliep soepel Het eindresultaat was elke keer mooi. Een aanrader!
Samen met Quickworks hebben we gewerkt aan een mooie productie. De samenwerking is van het begin tot het eind super verlopen met een prachtig eindresultaat! Zo hebben wij nu o.a. op onze website diverse korte bedrijfsfilmpjes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid