facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quick-Shoes Strijen

Quick-Shoes Strijen

Info

Kwaliteit, trends en persoonlijke aandacht. Daar staat Quick Shoes al ruim dertig jaar om bekend.

Geschiedenis

Met 180 vierkante meter aan winkelruimte, slaagt u bij Quick Shoes gegarandeerd. Wij volgen de mode op de voet en hebben een ruime collectie schoenen voor iedereen. Bij ons koopt u schoenen voor ieder seizoen en elk type weer. Bovendien wordt het assortiment regelmatig aangevuld. Ook verkopen wij vele onderhoudsproducten die ervoor zorgen dat uw schoenen in goede conditie blijven. Is de hak aan vervanging toe of moet de rits van uw laars gerepareerd worden? De winkel beschikt over een schoenmakerij die uw schoeisel met precisie en kennis van het vak repareert.



"Quick Shoes is jouw persoonlijke schoenenspecialist in de Hoeksche Waard en omstreken. Gevestigd in Strijen staan wij al ruim dertig jaar garant voor de beste kwaliteit, de nieuwste trends en persoonlijke aandacht voor jou! Wij vinden de perfecte fit voor jouw voeten. Altijd de nieuwste trends direct in de winkel. Aandacht voor comfort, kwaliteit en jouw persoonlijke stijl!"
Adres: Kerkstraat 26, 3291 AL Strijen
Telefoonnummer: 078 6741852
Stad: Strijen
Route: Kerkstraat 26
Postcode: 3291 AL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 20:30
Zaterdag: 09:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Kinderschoenen Hoeksche Waard, Quick schoenen, Quicke shoes online, Schoenmaker Strijen, Hoe vallen Quick schoenen
Recensies
Goed advies Goede service Goede produkten
Fijne zaak je wordt er heel fijn geholpen, kortom ik slaag altijd met het juiste advies gewoon op eigen dorp.
Prima en vriendelijk geholpen. Kinderen blij met de schoenen en ook goed om een fysieke winkel te kunnen helpen in de tijd van veel internet winkels.
Fijne winkel vooral als het sale is!
Leuke zaak, ook voor kinderen
Niks mis mee, maar ook niet meer
Leuke schoenen goede prijzen en vriendelijk personeel
Goede service
Goede schoenmaker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid