facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quetzal-Delft

Quetzal-Delft

Geschiedenis

Quetzal is dé eerste chocoladebar in Delft aan de Voorstraat 4. Hier worden de chocolademelken op ambachtelijke wijze bereid met echte vloeibare Belgische chocolade in 4 verschillende sterktes.

Wit 25% / Melk 35% / Bruin 55% / Zwart 71 % cacao.
Hierbij kan gekozen worden uit circa 20 toevoegingen, waardoor we ongeveer 100 verschillende chocolademelken kunnen maken. Voor ieder wat wils dus.

We maken de producten klaar terwijl u wacht. Zowel voor producten met als zonder chocolade bent u bij ons aan het juiste adres; milkshakes, smoothies, chocoladefondue, flensjes, brownie en chocoladeboterkoek zijn heerlijke voorbeelden van artikelen van onze kaart.



"Begonnen in 2017 als Quetzal de Chocoladebar Delft. Vanaf mei 2022 gaan wij verder onder de naam; Chocoladebar Delft.De naam is anders. De service, mensen en lekkere dingen niet.De chocolademelken en milkshakes worden op ambachtelijke wijze gemaakt met échte vloeibare witte, melk, pure of extra pure Belgische chocolade. Voeg koffie of caramel toe om een andere versie te creëren. Bekijk onze kaart voor alle mogelijkheden. Wafels, milkshakes, bonbons en high chocolade. De keuze is reuze. We hebben een uitgebreide assortiment Bean to Bar chocoladerepen, velen zijn vegan."
Adres: Voorstraat 4, 2611JP Delft
Telefoonnummer: 015 887 9996
Stad: Delft
Route: Voorstraat 4
Postcode: 2611JP


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Chocoladebar Delft, Quetzal Chocoladebar, Badminton Delft, High Choc Delft, Brc De Buitenhof
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetman Eetman 319 meter Fijne website om inspiratie op te doen met goede recepten en veel informatie.
De Roos De Roos 441 meter Overdag toeristisch, 's avonds historisch en 's nachts magisch...
Pizzahood Nederland Pizzahood Nederland 477 meter Super goede service, pizza’s waren snel klaar en warm. Heerlijke pizza’s voor weinig ...
Tannie Stienie se Kombuis Tannie Stienie se Kombuis 2 km We are proudly South African currently living in the Netherlands more specifically So...
Conferentie boerderij Vijverschie Conferentie boerderij Vijverschie 6 km Mooi stuk om doorheen te fietsen tussen Delft en Overschie. Dan wel niet aan de oever...
Recensies
Heerlijke chocolade producten. De milkshake en chocolade melk waren erg lekker. In beide gevallen hebben we de quattro genomen, oftewel de optie met 4 soorten chocolade. Erg vriendelijke bediening ook, met personeel die vrolijk zijn en de tijd voor je nemen. Goed gelegen met erg veel ruimte binnen. De terras is wat kleiner, maar ook gewoon prima. Aanrader!!!
Super producten, wordt goed geholpen en ze zijn niet bang voor een babbeltje. Ook vegan opties! Dus voor iedereen iets heerlijks!
Heerlijke chocolademelk die je zelf kan samenstellen: wit, melk of puur met extra's. Ook iets lekkers voor erbij is er en net zo lekker als de chocolademelk. Milkshakes ook een aanrader. Zeker een plek om terug te keren.
Wat een leuke zaak! Vt voren gebeld, werd perfect geholpen! Zeer lieve meedenkende dame en t was een zeeer fijne ervaring! Met mn dochtertje geweest, choco fondu en chocomelk genomen, ze kon ook kekker spelen daar! We komen zeker terug!
Supervriendelijk, servicegericht echtpaar! 2 keer nu geweest voor de high choc. Beide keren super lekker. Vooraf een jus o'range,een plateau met lekkernijen en vloeibare chocolade om je fruit in te dippen. Het bolletje vanille ijs geeft net dat frisse tegen het zoet van de chocola en tussendoor een glas warme chocolademelk. Ik kom hier zeker wéér terug!
Vriendelijke mensen, heerlijke high choq/tea voor een goede prijs. Zeker een aanrader als je in Delft Centrum bent.
Heerlijke chocolademelkook veel verschillende soorten en andere zoete dingen. Ook het personeel is heel erg vriendelijk. Hier moet je zeker naartoe als je in Delft bent.
Wat is dit een leuke chocolade bar. De eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Verder waren de brownies, muffins en de chocolademelk heerlijk!
Vanuit Groningen een tripje naar Delft gemaakt. Heerlijk de High Choc voor 2 gehad! Super vriendelijke bediening, er werd echt even tijd voor je gemaakt. Hele goede ervaring en we komen zeker nog eens !
Leuke plek om iets te drinken/eten. Erg vriendelijke bediening. We hadden iets besteld alleen 1 ding zat er niet bijwerd al gezegd toen we het bestelde dit omdat ze zelf niet tevreden waren met de kwaliteit van het product. Daar voor in plaats hadden ze iets anders er bij gedaan. Top! En het is ook leuk als je tijdens je hapje/drankje een spelletje wilt doen, die hebben ze ook! Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid