facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Queens vis

Queens vis

Info

Welkom op de officiële Facebook-pagina van Queens vis! Met Queens heb je altijd verse vis in huis. Lekker, makkelijk, snel te bereiden en graatvrij!

Geschiedenis

Vis van Queens staat voor lekker, gemak en gezond. Doordat de vis direct na vangst wordt verwerkt en vers wordt ingevroren, blijven smaak, geur en structuur volledig bewaard. Verse vis uit de diepvries is altijd op voorraad en dus uitermate geschikt in het drukke leven van alledag. Twee maal vis per week is zo eenvoudig te organiseren, een deel van de producten kan zo uit de vriezer in de pan. Andere producten kunt u de avond van tevoren uit de vriezer halen en in de koelkast laten ontdooien.

Met Queens heb je altijd verse vis in huis!

Huisregels

Beste Queens-fan, leuk dat je er bent!

We vinden het hartstikke leuk dat je de Facebook-pagina van Queens vis bezoekt. Via onze fanpage willen we je graag betrekken bij de laatste nieuwtjes of andere activiteiten rondom Queens vis. Daarnaast horen we ook graag wat je te zeggen hebt over de producten van Queens vis of over onze pagina. Daarom willen we ook graag de dialoog aangaan met jou als Queens fan, over onderwerpen die jullie bezighoudt. Het gaat immers om jullie als fans van onze producten. Graag zien we je reacties, suggesties, opmerkingen en vragen op onze pagina. Om het gezellig te houden hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld. Als je je hier aan houdt dan zijn alle reacties welkom op onze Facebook-pagina!

Vragen, opmerkingen en klachten

Heb je een specifieke vraag, opmerking of klacht over een van onze producten? Dan kun je deze doorgeven via http://www.queensvis.nl/contact/
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Vergeet niet dat we alleen tijdens werkdagen en kantooruren vragen kunnen beantwoorden.

Houd het voor iedereen gezellig

Neem de algemene normen en waarden en de wettelijke regels serieus. Daarmee bedoelen we dat je onder andere geen seksistische, pornografische en discriminerende berichten of beelden plaatst. Houd het voor iedereen gezellig, plaats geen berichten die beledigend, lasterlijk of kwetsend zijn. Dit soort berichten zullen door ons verwijderd worden.
Ook berichten die inbreuk maken op de persoonlijke levenssfeer van anderen, bijvoorbeeld met betrekking op geslacht, ras, seksuele geaardheid, religie of cultuur die beledigend worden gevonden zal ook door ons verwijderd worden. Dat geldt ook voor berichten waarvan we vinden dat deze inbreuk maken op de rechten van derden of dat het bericht op een ander manier schadelijk is, denk hier aan berichten die virussen bevatten. Er kan niet worden gecorrespondeerd over verwijderde berichten.

Tot slot

De voertaal op de Queens vis Facebook-pagina is Nederlands. Als er in openbare berichten persoonsgegevens zoals telefoonnummers en adressen worden geplaatst, dan zullen deze door ons verwijderd worden. Ook zullen wij berichten verwijderen die geschreven zijn in hoofdletters.
Queens vis behoudt te allen tijde het recht om reacties te verwijderen, ook als deze aan onze richtlijnen voldoen, maar om een andere inhoudelijke reden door de reactie voor publicatie ongeschikt worden beschouwd. Als blijkt dat deze richtlijnen niet volledig of correct zijn dan kan Queens vis deze altijd wijzigen.

Door het plaatsen van berichten of foto’s verleent de gebruiker expliciet toestemming voor het rechtenvrij gebruik van tekst en foto’s door Queens vis in eigen communicatiemiddelen van Queens vis.

Veel plezier op onze Facebook-pagina, en we horen graag van je!
Queens vis.

Onze taak

Queens Products wil een betrouwbare, flexibele en innovatieve full service partner zijn die onderscheidende en duurzaam geproduceerde vriesverse producten levert aan afnemers in de internationale retail- en foodservicemarkt.

Queens Products wil met vernieuwende producten duurzame groei en rendement bieden aan alle partijen in de productiekolom. Om dit te realiseren stemmen we onze producten zo goed mogelijk af op de wensen van de internationale retail en foodservice markt en op de wensen van West-Europese consumenten.

Queens Products is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. We houden daarom rekening met de wensen en eisen van de internationale samenleving op het gebied van welzijn, gezondheid en milieu.

Producten

Queens vis is van nature gezond en de kwaliteit blijft tijdens het vriesproces volledig behouden. Er worden dus geen conserveringsmiddelen gebruikt. Verse vis uit de diepvries heeft een langere houdbaarheid in vergelijking met verse vis en is tevens vaak aantrekkelijker in prijs.

Veel keus in vriesverse vis:


- Naturel visfilets
- Pangalicious
- Roerbakvis
- Roerbakgarnalen
- Stoomfilet



Ga naar http://www.queensvis.nl/producten/
voor meer informatie over ons assortiment.

Adres: Aaltenseweg 63, 7050 AB Varsseveld
Telefoonnummer: 0315-270115
moc.stcudorpsneeuq@ofni
Stad: Varsseveld
Route: Aaltenseweg 63
Postcode: 7050 AB



op zoek naar gerelateerd: queens vis aanbieding, queens ovenvis knoflook, queens vis jumbo, queens roerbak garnalen, queens tilapia, queens tennis, queens varsseveld, queens new york
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optiek Timmer Optiek Timmer 516 meter
Pop-up store Hebbe Pop-up store Hebbe 566 meter Pop-up store Hebbe! is een unieke (tijdelijke) winkel waar je terecht kunt voor mooie...
Geluk(T)Huis Geluk(T)Huis 630 meter Geluk(t)Huis
Autoshop Wisselink Autoshop Wisselink 634 meter Autoshop Wisselink is een begrip op het gebied van auto hi-fi, maar u kunt ook terech...
Mark Ros Keukens & Interieur Mark Ros Keukens & Interieur 652 meter In Groningen zijn ze sneller en beter in after sales laten we maar zeggen!
Keyzertje Bloemen & Meer Keyzertje Bloemen & Meer 677 meter Slechte bloemen winkel Bij deze winkel kun je met 6 dagen oude bloemen komen die hele...
Action Action 706 meter Aardig personeel maar de winkel totaal geen uitstraling...gelijk al bij binnenkomst.....
Kaaswinkel  Varsseveld Kaaswinkel Varsseveld 710 meter Mooie winkel met uitgebreid assortiment. Leuke cadeaus te koop.
Beo bloembinders Varsseveld Beo bloembinders Varsseveld 792 meter Weinig keuze in losse bloemen kan per keer wisselen en de kwaliteit valt ook wat tege...
Wollebollekes Wollebollekes 946 meter Welkom bij wollebollekes! Bij wollebollekes mag je foto`s plaatsen van je eigen creat...
Pracht Pracht 1 km
Mulai Baru Mulai Baru 2 km Bezoek op afspraak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid