facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Queen of Art

Info

Gespecialiseerd in mozaïek. Queen of Art verzorgt lessen, feesten en workshops voor particulier en bedrijf. Open Studio op woensdag, donderdag en vrijdag.

Geschiedenis

Queen of Art is gespecialiseerd in mozaïek, voor creatieve workshops en feestjes. Plezier, gezelligheid en creativiteit. Eigenzinnig en vernieuwend. Voor particulier en bedrijf.

Adres: Koningin Wilhelminalaan 11, 2264 BL Leidschendam-Voorburg
Telefoonnummer: 0651812181
Stad: Leidschendam-Voorburg
Route: Koningin Wilhelminalaan 11
Postcode: 2264 BL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Atelier Melinda Atelier Melinda 517 meter Creatieve Workshops Persoonlijke kaarten en geschenk verpakkingen op bestelling Sta...
Recensies
Al heel wat gezellige mozaïek uurtjes doorgebracht in deze leuke studio. Lana zorgt altijd voor een lekkere bak koffie of thee met koek erbij. Deskundig advies van 'de juf' bij wat voor mozaïek project je ook maakt. Ik kijk elke week weer uit naar de woensdagochtend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid