facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Que Pasa Veldhoven

Que Pasa Veldhoven

Info

Que Pasa is een tapasbar waar u zich helemaal waant in de Spaanse sferen.

Geschiedenis

Even terug naar dat fijne terrasje in Barcelona, met een bordje gamba's en een kan sangria op tafel. Samen herinneringen ophalen aan die zwoele avonden aan de Spaanse costa, terwijl je geniet van calamares en een fris Estrella biertje. Voel de mediterrane sfeer en hoor de flamencozangers. Bij QuePasa beleef je weer voor even het ultieme vakantiegevoel.

Zelfs gasten van ver over de grens weten de weg naar QuePasa te vinden. Geniet van onze tapas, dagvers bereid met authentieke Spaanse ingredienten. Zo halen we onze Serranoham bijvoorbeeld rechtstreeks van de markt in Spanje. Alle tapas worden bereid met pure Spaanse producten. En dat proef je!



"Alleen telefonisch reserveren AUB.Vrijdag en zaterdag1e shift 17.00 tot 19.302e shift 19.45 tot sluit"
Adres: Dorpstraat 17, 5504 HA Veldhoven
Telefoonnummer: 0402553025
Stad: Veldhoven
Route: Dorpstraat 17
Postcode: 5504 HA


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Que Pasa Eindhoven, Q pasa, Tapas Veldhoven, Que pasa betekenis, Spaans cafe Eindhoven, Spaanse tapas Eindhoven, Onbeperkt Tapas Eindhoven, Tapas restaurant
Recensies
Heerlijk authentiek tapas restaurant. Bij binnenkomst waan je je direct in Spanje, ze hebben hier Cruzcampo bier Spaans Heineken en het menu staat op de placemats. De ober raadde ons aan niet teveel te bestellen, de porties zijn voldoende en dat hebben we gedaan. O.a. eerlijke manchego, gamba's en patatas en als toetje flan met een Carajillo. Het werd met name een fijne avond vanwege de vlotte en professionele bediening, mensen die hun vak verstaan en daar houden we van.
Met zijn 2e heerlijk gegeten zelfs de tomatensalade bij de gerechten was super lekker. Alle gerechten die we gegeten hebben geven we een dikke 10. Zeer smaakvol. Helaas vergeten van alles een foto te maken, zo onder de indruk waren we Super vriendelijk personeel. Jammer genoeg te ver rijden uit Delft maar we komen zeker nog eens terug!!
Mooi, gezellig en spaans ingericht restaurant waar je kan genieten van authentieke Spaanse gerechten. Hele vriendelijke eigenaar die in is voor een gesprek. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Met z'n 3en hier gegeten. Het was toen erg druk maar de service was goed. We hadden in totaal 9 gerechten. Dat was voor mijn vriend net te weinig, had wel 1 à 2 gerechten voor hem bij gekund. Voor mij was het voldoende. Het beste is om tijdens de drukte gewoon gelijk de hele bestelling door te geven zoals wij hadden gedaan, anders moet je lang wachten.
Voordat ik ging naar dit restaurant, heb ik Google-recensies gelezen. Het waren niet erg positief. Maar toen ik in dit restaurant aankwam, was ik verrast!!! De service is geweldig, de ober is professioneel in zijn werk. Erg vriendelijk. Het eten is geweldig, vooral de garnalen gebakken in olijfolie met knoflook en Spaanse peper. Ik heb het meerdere keren besteld, omdat heeft geweldig gesmaakt. De prijzen zijn tegenwoordig echt betaalbaar, een gezin van 4 personen dat veel eet, voor € 100 + is vol en gelukkig vertrokken. We zullen dit restaurant zeker nog vele malen bezoeken.
Personeel was niet aardig. Het begon allemaal bij het serveren van verkeerde drankjes. Ik gaf aan dat ik dit drankje niet had besteld en gelijk kreeg ik een boze blik. Op een gegeven moment gingen we over naar het hoofdgerecht. We hadden verteld wat we wilden eten, alleen werd de opmerking gemaakt of dit niet te veel was voor ons. Volgens mij mogen we dit wel zelf bepalen lijkt me? Na 40 minuten kregen wij onze toetje niet. Daarom wilden wij ook niet meer daar blijven zitten en wij vroegen om de rekening. Het personeel zei niet eens doei tegen ons?? Er was een persoon die wel aardig was en dat was de eigenaar van het pand. De prijs en kwaliteit verhouding is overigens niet goed. Je betaalt 8 euro voor stokbrood 3 sneetjes met tomaat, mozerella en pesto? Je krijgt ook je eten heel erg laat dus als je erg honger hebt dan zou ik niet hiernaartoe gaan en ook nog is koud. We hebben 40 minuten gewacht op onze voorgerechten. Het enige wat ik wel kan zeggen, is dat het eten wel lekker is. Maar zoals ik al zei is het eten te weinig voor wat je betaalt. Slechte ervaring dus 2/10.
Ontzettend leuk restaurant, heel blij dat we hier naar binnen zijn gelopen. Heel vriendelijk ontvangen, al het personeel was ontzettend open en aardig. Het eten was heeeeerlijk! Jammer dat we uitgebreid geluncht hadden en niet meer op konden. Zou dit restaurant zeker aan iedereen aanraden.
Echt een top tent! Het eten was ontzettend goed, en de prijs viel erg mee. Zo kun je lekker eten voor een goede prijs. Hier is de beleving echt goed, en erg gezellig. Het personeel is klantvriendelijk, en erg vrolijk. Als je een leuke tent zoekt, dan is dit de juiste!
Lekker eten in een sfeervolle settingEten: 4/5
Ik vond het een top restaurant, heerlijk gegeten, vlotte en gezellige bediening in een prettige ambiance.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Que Pasa Veldhoven met het openbaar vervoer


Veldhoven, Dorpstraat 20 meter
19
294
Veldhoven, Dorpstraat 60 meter
19
294
Veldhoven, De Plank 230 meter
294
Veldhoven, De Plank 240 meter
294
Veldhoven, Locht 330 meter
19

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid