facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Que Pasa?

Que Pasa?
Adres: Vierwiekenplein 2, 3262AN Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0186-614373
Stad: Oud-Beijerland
Route: Vierwiekenplein 2
Postcode: 3262AN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Leff Restaurant Leff 185 meter In tegenstelling tot alle positieve reviews voldeed de ervaring niet aan de gewekte ...
Restaurant de Gravin Restaurant de Gravin 846 meter Voor onze actuele openingstijden adviseren wij u om op onze website te kijken.
Recensies
Wat een aanrader, zowel het eten als de ontvangst en de eigenaar, een top avond! Leuk gezelschap helpt natuurlijk ook, maar aan QuE PaSA ?? zal t niet liggen.... Vooral de biefstuk in kaassaus.....wat een hemelse combinatie
Wij hebben dit weekend bij Que Pasa gegeten. Begonnen met een drankje en sangria. Er werd ons gevraagd of we trek hadden in een broodje erbij. Heerlijk warm vers brood met aioli en een veredelde cocktailsaus. Wij hebben van het menu gekozen. Alle geserveerde gerechten vonden wij erg smaakvol en fraai gepresenteerd. Wij vonden het niet goedkoop maar wij betalen graag voor kwaliteit. Leuke tent!
Que Pasa is een tapas restaurant, bekend in Oud-Beijerland. Vroeger was er een ander tapasrestaurant, maar dat is naar Numansdorp verhuisd. Que Pasa zit op de hoek van het Vierwiekenplein, dus gratis parkeren nabij. Het restaurant is redelijk ruim, tafeltjes aan het raam en bij mooi weer ook enkele buiten. Wij gaan regelmatig eten bij restaurants aan het Vierwiekenplein. De griek Poseidon en Que Pasa zitten in feite tegenover elkaar. Het eten van Que Pasa is goed en lekker, wel prijsniveau boven gemiddeld. Voor eten kan je het beste na vijf uur 's middags komen.
Lekker eten. Had klacht over een halve liter sangria van liefs 12 euro. Waar 2 glazen uit kunnen terwijl een los glas 3,75 euro kost. Dat klopt dus niet. Zelfs niet als je er 3 glazen uit kunt halen. De gastvrouw nam mij niet serieus. Vertelde dat er altijd 2,5 glas uit kan en dat een karaf goedkoper is dan een glas. In dit geval dus niet. Toen ze er zelf achter kwam dat haar rekensom niet klopte viel ze stil. Daarna liep ze weg omdat er een klant wilde afrekenen. Onbegrijpelijk als je je klanten niet serieus neemt. Wat dat betreft nooit meer. Verder leuke zaak qua inrichting en eten is goed maar mij bent u kwijt mevr. van Buuren. Je loopt niet weg als je met klanten in gesprek bent. Een klacht neem je serieus. Zo jammer, want het was zo makkelijk op te lossen.
Wij zijn ca. 2 jaar geleden voor het eerst bij Que Pasa geweest en sindsdien gaan we er regelmatig tapas eten. We kunnen Que Pasa aan iedereen aanraden. Vriendelijke bediening en lekker eten!
Heerlijk gegeten, echte tapas gerechten. Bij reservering aangegeven dat we met een kinderwagen zouden zijn. Met tafel keuze was daar prima rekening gehouden.
Lekkere tapas, vriendelijk maar soms iets te amicaal personeel op z'n tijd. Blijft vreemd dat als vermeld staat ' open vanaf 12u ' je tussen 16-17u niet geholpen wordt, omdat het personeel dan zelf uitgebreid gaat eten.
Heerlijk gegeten en, voor de geboden sfeer en kwaliteit, niet heel duur. Zeker een aanrader voor een avond lekker lang gezellig tafelen!
Heerlijk gegeten, top bediening. Een echte aanrader om lekker relaxt te eten
Heerlijke tapas en goede wijnen. Gezellige sfeer en snelle service, ook bij drukte komt alles snel door.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid