facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor quaTand

quaTand

Info

quaTand, Praktijk voor Tandheelkunde, is een teampraktijk met twee tandartsen, een mondhygiëniste en preventieassistentes. Tandheelkunde met een stralende lach!

Geschiedenis

quaTand, Praktijk voor Tandheelkunde, is een teampraktijk in Gieten met twee tandartsen, een mondhygiëniste en preventieassistentes. Tandheelkunde met een stralende lach!

Wij werken in de praktijk met een enthousiast team van 9 personen, dat erop gericht is uw mondgezondheid in optimale staat te brengen en te houden.

Dat doen de tandartsen niet alleen. Zij worden ondersteund door een professioneel team, waarbij ieder lid een belangrijke taak vervult voor het goed functioneren van de praktijk. Soms buiten het directe zichtveld van u als patiënt, maar soms ook aan de stoel. De mondhygiëniste of (preventie-)assistente kunnen (deel-)taken bij behandelingen overnemen. Uw voordeel is, dat u zo sneller geholpen wordt door gemotiveerde mensen met passie voor hun werk. Uiteraard worden behandelingen alleen uitgevoerd door medewerkers, die voor die taak zijn opgeleid.

Adres: Brink 15-a, 9461AR Gieten
Telefoonnummer: 0592-261595
Stad: Gieten
Route: Brink 15-a
Postcode: 9461AR


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 13:45


op zoek naar gerelateerd: Weekenddienst tandarts Gieten
Recensies
Vlak voor het weekend brak een stuk van een kies af. Op zich geen probleem afspraak voor ruim een week later gemaakt bij mijn eigen tandarts voor reparatie , later tijdens het eten bleken er toch nog zulke scherpe randen aan de kies te zitten, dat mijn tong erg pijnlijk werd. Op zaterdag kon ik terecht, vlot en vriendelijk geholpen. Goed verzorgde praktijk, ziet er erg netjes en verzorgd uit!
Professioneel, kundig en goed georganiseerde praktijk. Niet voor niets dat ik er al jaren 40 km reizen v.v. voor over heb.
Super vriendelijk dag 1 client en gelijk geholpen en vervolg afspraak volgt.Mensen bedankt voor het vertrouwen geven omdat ik bang ben voor de tandarts hier geen punt.Echt een aanrader deze tandartspraktijk
Op vakantie in Borger toen onze dochter van vijf aangaf 'tandpijn' te hebben. Eerst gebeld met een tandarts in Borger, maar die hadden geen plek. Doorverwezen naar quaTand. We konden diezelfde middag terecht. Onze dochter, die nooit echt nog in een tandartsstoel had gezeten, werd gerustgesteld. Hierna hebben ze een melktandje verwijderd. Met als klap op de vuurpijl een muntje voor de automaat met een klein speeltje. Ondanks dat dit dus niet 'onze' tandarts was, prima en vriendelijk geholpen.
Verkeerde adviesen & De tandarts is er ook nooit altijd een assistent die het doet. Heb daardoor ook pijn aan mn kies en wat krijg je als beloning een boete!
tja, gewoon goeie tandarts, wat kan ik er nog meer over zeggen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid