facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quartel Modelbouw bv.

Quartel Modelbouw bv.
Adres: Delftsestraatweg 26d, 2641nb Pijnacker
Telefoonnummer: +31(0)153692205
Stad: Pijnacker
Route: Delftsestraatweg 26d
Postcode: 2641nb


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Modelbouw winkel in de buurt, Grootste modelbouw winkel Nederland, Modelbouw winkel Leiden, Modelbouw winkel online, Modelbouw winkel Zuid Holland, Modelbouw winkel Rotterdam, Modelbouw voor volwassenen, Modelbouw winkel Dordrecht
Recensies
Zelfs de kleinste onderdelen zijn voor de winkel medewerker in "no time" gevonden en ze hebben een enorm assortiment. Een geweldige zaak.
Super service en advies ! Goeie prijs/ kwaliteit verhouding. Komen gemaakte afspraken na. Een mooie zaak met eindeloos mooi " speelgoed"!!
Mooie site, maar niet voor de beginnende modelbouwer/knutselaar. Te weinig specifieke info over veel producten. Vandaag 25-1-21 een bepaald profiel moeten zoeken, wat een hel. De zoekfunctie werk heel summier, tenzij je het artikel op naam en nr weet in te voeren. Tags werken niet. Doe er wat aan quartel, zo is het een drama.
Een auto gehaald voor mijn zoon alles netjes uitgelegd en ook de koffie was goed Zelf een boot gekocht en een houte knikkerbaan
Mooie grote zaak met hele mooie speeltjes voor oud en jong. Goed geholpen met goed advies. Zelf naar buiten gelopen met de HMS Bounty, dus hopelijk veel uurtjes knutselen!
Vergane glorie, niet meer van deze tijd. Veel china rc toys voor mega prijzen. Weinig voorraad van de bekende topmerken. Occasions liggen er in een vitrinekast gegooid. Was de laatste keer voor mij. Hou je van oudere spullen en knutsel je graag aan ouderwetse bootjes etc..... Dan is het best.
Breed assortiment, goed advies en supersnelle service!
Buitengewoon goede advies en service. Toppie.
Ruime sortering top adres goed advies voor mij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid