facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Quanjel Snow Sport

Quanjel Snow Sport

Geschiedenis

Wintersportspecialist voor de Euregio
Bootfitting Center Zuid Nederland.



"Al 60 jaar de wintersportspecialist van de Euregio. Wij zijn gespecialiseerd in Bootfitting. Meer dan 50 modellen skischoenen. Zeer complete ski en snowboard collectie. Eigen werkplaats voor ski en snowboard onderhoud. Zeer uitgebreide collectie skikleding in het midden tot exclusieve segment. Verhuur van ski en snowboard materiaal. Er is altijd iets te beleven bij Quanjel Snow Sport"
Adres: Nagelbeek 7b, 6365 EH Schinnen
Telefoonnummer: 046/4434388
ln.lejnauq@ofni
Stad: Schinnen
Route: Nagelbeek 7b
Postcode: 6365 EH



op zoek naar gerelateerd: quanjel sport geleen, quanjel huisarts, quanjel openingstijden, quanjel longarts, quanjel schilderijen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Muldermolen -Schwarzwalder fuchs stoeterij- Muldermolen -Schwarzwalder fuchs stoeterij- 1 km De Muldermolen ,een weekendje genoten van hun prachtig ingericht gezellig appartement...
Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg 2 km Heel mooi om te wandelen prachtig uitzicht
Equilogic Equilogic 12 km Training en natuurgeneeskunde voor paarden
Recensies
Luistert goed, veel verstand van zaken, erg vriendelijk en gezellig!! Geeft goede adviezen en neemt de tijd voor je : super happy met de skischoenen!
Vandaag super fijn geholpen in Schinnen. Ik ben een beginner mijn vriend met ervaring was mee en heb geen idee waar te beginnen. Enorm geduldig hebben ze mij geholpen met het uitzoeken van schoenen, helm en bril. Mega aanrader!
Sorry, heb niet doorgehad dat er een review door mij is geplaatst. Zie dit nu pas.
Top zaak met top service ! Recent bij Ron nieuwe ski schoenen gekocht. Eerst wordt er een scan gemaakt van je voeten. Hieruit volgt dan een advies mbt de maat. Ron adviseerde mij een tweetal modellen te passen, maar de eerste die hij gaf is ook de schoen die ik gekocht heb. Inmiddels heb ik er een week skiën opzitten en de schoenen zijn perfect. Complimenten aan Ron, hij neemt de tijd en geeft vakkundig advies. Ik kan iedereen deze zaak van harte aanbevelen!
Goed en professioneel advies en super service. Heb er nieuwe schoenen en ski's gekocht. De schoenen zijn gebootfit. Na een weekje skiën had ik toch nog last van druk aan de zijkant. Teruggeweest en probleem uitgelegd. Zonder problemen hebben ze de schoen nog iets aangepast. Super service! Ik adviseer iedereen om daar naar toe te gaan voor ski's, schoenen en goed advies.
Bij het aanmeten van mijn skibotten werd ik meteen op mijn gemak gesteld en het was zelfs gezellig tijdens het meten 3D scan en passen. Professioneel en eerlijk advies zonder iets op te dringen. Een echte aanrader!
Geen mondkapjes in deze tijd bij personeel????????? En daarbij veel te veel mensen in de winkel. Voorheen altijd een topwinkel gevonden, zeker door de betrokkenheid en de service van de eigenaar . Jammer , dit kan echt niet in deze tijd!!!!
Een zeer fijn bezoek. Aangename verkoper/expert die na 3D scan de beste skibot aanbiedt. Het met nodige expertise opmaat van je voet maakt.
Mijn Volkl RTM skies snel en goed gerepareerd en steeds tijdig geïnformeerd. Vriendelijke bediening. Hoge kwaliteit.
Fijne winkel met een ruim assortiment, de nieuwste apparatuur en kundig personeel! Er wordt ruim de tijd genomen om te adviseren en ervoor te zorgen dat de skischoen perfect zit. Quanjel Snow Sport zou ik zeker aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid