facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Qualita Inspecties - Asbestinventarisaties en Adviezen

Info

Qualita Inspecties, specialist in asbestonderzoek. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Geschiedenis

Qualita Inspecties is hét adres voor voordelige en eerlijke adviezen, duidelijke rapporten, klantvriendelijke ondersteuning en deskundig onderzoek op gebied van asbest voor particulier, bedrijven en overheden.

Laat u verrassen door de voordelige prijzen en snelle werkwijze en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u te maken met asbest? Of is er sprake van asbestverdachte materialen? Bij verbouw of sloop aan woningen en objecten van voor 1994 wordt er door de gemeente een asbestinventarisatie rapport gevraagd welke nodig is voor de sloopmelding. Als SC-540 gecertificeerd asbestinventarisatiebureau is onze hoofdtaak de uitvoering van asbestinventarisaties. Wij voeren alle voorkomende asbestinventarisaties uit van de meest uiteenlopende bouwwerken en objecten.

Adres: Bleekstraat 36A, 8754GS Makkum
Telefoonnummer: 0582300121
Stad: Makkum
Route: Bleekstraat 36A
Postcode: 8754GS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Renovacio - Asbest totaal plan Renovacio - Asbest totaal plan 0 meter Renovacio is uw partner voor uw alles-in-één oplossing voor de renovatie van uw asbes...
Recensies
Het was fantastisch!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid