facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor QoQo Massage Clinics

QoQo Massage Clinics
"QoQo Massage Clinics combineert traditionele Chinese therapieën met het moderne Westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Zo helpen onze massages niet alleen bij het verbeteren van jouw fysieke gezondheid, maar ook jouw mentale gezondheid."
Adres: Herenstraat 74, Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: +31888100899
Stad: Rijswijk
Route: Herenstraat 74


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 23:00
Dinsdag: 09:30 - 23:00
Woensdag: 09:30 - 23:00
Donderdag: 09:30 - 23:00
Vrijdag: 09:30 - 23:00
Zaterdag: 09:30 - 23:00
Zondag: 09:30 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: qoqo massage korting, qoqo massage vlaardingen, qoqo massage jacob van campen rotterdam, qoqo massage peppelweg, qoqo massage nieuwe binnenweg, qoqo bergweg, qoqo nieuwe binnenweg, qoqo rijswijk
Recensies
Supermassage gehad weer. Aanrader!
Ik had een duwo massage genomen, samen met mijn man. We zijn heel erg tevreden. De dames hebben ons ook heel vriendelijk te woord gestaan. Zeker voor herhaling vatbaar, wij komen zeker nog een keertje terug!
Heel koud in de hele salon en behandel kamers er is nergens een vaste verwarming .Ik kon niet genieten van de massage .Masseuse had ook.koude handen .
Fijne, ontspannende massage gehad met een zelf uit te kiezen massage olie. Zaak is netjes en schoon en straalt rust uit.
Voor het eerst vandaag laten masseren nek, schouders en rug zat helemaal vast en de masseuse heeft het voor een heel groot gedeelte losgemaakt voor herhaling vatbaar perfect.
Heerlijke massages, professioneel personeel en fijne sfeer!
Mooie locatie, goede massage, aardige personeel!
Goede rug massage, aardige mensen
Goede massage voor betaalbare prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid