facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor QLUX

QLUX

Info

Meesters in creëren en weren!



"WERU kozijnen sinds 1988"
Adres: Pascalstraat 2, 3771 RT Barneveld
Telefoonnummer: 0342-490056
Stad: Barneveld
Route: Pascalstraat 2
Postcode: 3771 RT


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 13:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Weru Zonwering, Mastenbroek barneveld, Dakkapel Barneveld, Weru
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Leefcomfort Jumbo Leefcomfort 3 km Jumbo Leefcomfort is uw specialist in terrasoverkappingen en kunststof kozijnen. Kijk...
Degalux International Degalux International 3 km Wij hebben ontzettend geluk gehad met Degalux! We hadden een drietal rolluiken en een...
Ruiter B.V. Ruiter B.V. 3 km Super mooi en uitstekend geïnstalleerd zijn onze Hörmann garagedeuren! Onze garage b...
Pater Zonweringen Pater Zonweringen 5 km Heel vriendelijk, conform afspraak perfect op tijd. Alles goed en netjes opgehangen.
Recensies
Een paar maanden geleden hebben we besloten om ons hele huis van kunststof kozijnen te voorzien. Het contact met de heer van de Visch verliep zeer prettig. Zijn kennis en ideeën kwamen vakbekwaam over. Voor ons stond het meteen vast om met dit bedrijf in zee te gaan. Twee weken geleden zijn ze met het plaatsen van de kozijnen, vensterbanken en ++glas met Inblitz begonnen. De uitvoerende vaklieden hebben fantastisch werk geleverd. Wij hadden niet verwacht dat het zo mooi zou worden. Alles is keurig afgewerkt en opgeruimd. Overweegt u kunststof kozijnen te laten plaatsen, dan is dit bedrijf absoluut aan te bevelen. Wij zijn heel blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben. Familie Hogema
Wij hebben in onze vorige woning kunststof kozijnen laten plaatsen! En dat was een goede kwaliteit kozijnen en netjes gemonteerd. Nu ook in onze huidige woning kunststof dakkapellen laten plaatsen en een klein kozijn in de trapgat. Zijn zeer tevreden met matriaal en kwaliteit! Aanrader
Super bedrijf!! Na een goede ontvangst en hulp in de showroom. Twijfelde wij geen moment dat hun het moesten worden. Alles in goed overleg en een eerlijk advies. Er is echt mega veel kennis in huis waardoor het gelijk vertrouwd aanvoelt. Ze hebben bij ons het volledige huis van kunstof voorzien. Van boven tot beneden zijkant de deuren vensterbanken en dorpels. Het is werkelijk prachtig en gewoon een nieuw huis. De jongens zelf werken super netjes, geen rotzooi en overleggen alles keurig.
Superfijne ervaringen met dit bedrijf , vanaf het eerste gesprek in de showroom voelde het goed en vertrouwd aan . We hebben nieuwe kunststof kozijnen en deuren en alles paste perfect . Ook de afspraken klopten allemaal er ging niets fout . Er werd door de monteurs keurig gewerkt en alles werd opgeruimd en meegenomen , hier wordt men blij van . Ook de schade veroorzaakt door een ander bedrijf werd perfect opgelost. Super bedrijf , kunnen wij iedereen aanbevelen !!! Familie Methorst.
Ruim tien jaar geleden het hele huis door hen laten voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en deels ook rolluiken. Ze zijn zeker niet de goedkoopste, maar de after sales service is dan ook uitstekend. 10 jaar garantie is ook echt 10 jaar garantie zonder mokken, mitsen, maren of kosten.
In 2010 nieuw huis gebouwd met kozijnen en deuren van toen nog WERU kozijnen. Geen dag spijt van gehad en ze zien er nog prachtig uit. Vandaag was de bijgemaakte voordeursleutel afgebroken. Binnen een half uur na ons belletje stonden ze op de stoep. Wat een service elke keer weer! Zij verdienen hun geld dubbel en dwars terug!!
Afgelopen week nieuwe kozijnen en voordeur laten plaatsen.Met vakmanschap gemonteerd en zeer tevredenWij bevelen dit bedrijf zeker aan.Ook bij het eerste bezoek werd alle tijd genomen voor een goed advies.
Ook ik raad Qlux aan!! Van begin tot het eind, het eerste gesprek en de laatste afwerking, het is perfect verlopen. Ons huis is weer echt een thuis geworden, jongens, enorm bedankt!! Groetjes van Hans en Gerjanne uit het mooie Hoevelaken!
Een tiental jaren geleden een deel van onze kozijnen laten vervangen door Groot. Binnenkort het resterende deel. Goed bedrijf, prima service. Ook de plaatsing werd netjes gedaan.
Namens Piet en Angela van Hulst; “Super topservice van QLux de Groot kunststof kozijnen uit Barneveld. Wederom erg goed geholpen door Arnoud. Groot voorbeeld voor vele bedrijven qua klantvriendelijkheid en kunde. Een aanrader voor iedereen die kunststofkozijnen wenst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid