facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor QIgong heuvelland/maastricht

QIgong heuvelland/maastricht

Info

Qigong brengt rust-harmonie-vitaliteit-gezondheid.
Qigong is een 5000 jaar oude Chinese bewegingsleer/gezondheidsleer,en wordt ook Chinese yoga genoemd.



"Sinds 2015 is de ITCCA ook actief in Maastricht! Vanaf 2020 in een eigen ruimte op een nieuwe locatie aan de Groene Loper. Gratis parkeren in de buurt of tegen een goedkoop tarief voor de deur, op slechts 7 minuten lopen vanaf het centraal station, uitgang Meerssenerweg.De originele Yang stijl, zoals deze door de ITCCA in een Europees netwerk van scholen wordt onderwezen, richt zich op 3 elementen, de persoonlijke gezondheid, meditatie en de vechtkunst zelf, met als belangrijkste doel zo lang mogelijk ten volle kunnen leven."
Adres: Rosstraat 5, 6271BG Gulpen
Telefoonnummer: 0640365086
Stad: Gulpen
Route: Rosstraat 5
Postcode: 6271BG


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Kung fu heuvelland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenkliniek Gulpen-Margraten Dierenkliniek Gulpen-Margraten 338 meter Na meer als 30 jaar trouwe klant met huis en s vee t is temerken dat de echte dieren...
Recensies
Ontzettende fijne lessen! Chrit Dingena is een enthousiaste en gemotiveerde docent die weet waar hij het over heeft. Per toeval kwam ik terecht op een van de proeflessen en ik werd meteen geïnspireerd om voor langere tijd in de wijsheden van Tai Chi, Qi gong en het Taoïsme te duiken. Elke les bestaat uit een goede dosis gezondheidsoefeningen, gecombineerd met een uitgebreide uitleg over hoe de bewegingen bijdragen aan een betere gezondheid. We leren de originele Yang stijl en besteden elke les tijd aan het leren van nieuwe elementen uit de vorm of aan het verfijnen van de elementen die we al hebben geleerd. Elke les zorgt Chrit voor het vergoten, verbreden en verdiepen van onze kennis. Ik ben zowel fysiek als mentaal sterker geworden sinds ik wekelijks 1 a 2 lessen volg bij ITCCA Maastricht. Het beoefenen van deze vorm van Tai Chi gaat terug naar de basis en dat is in feite wat je als deelnemer ook ervaart. Terug gaan naar jouw eigen basis en leren waar je kracht ligt. Ondanks de beperkende maatregelen vanwege COVID-19 hebben we alle lessen en meer lessen dan normaal online kunnen volgen afgelopen tijd. Super waardevol dat dit mogelijk was. ITCCA Maastricht is een echte aanrader! Zeker als je op zoek bent naar het verbeteren van je gezondheid en wanneer je je wilt verdiepen in opnieuw op een bewuste manier leren bewegen. Het les tempo is ontspannen, er wordt veel aandacht besteed aan details en door deze combinatie is het aanbod meteen een hele goede hersentraining :
Het enthousiasme en de zorgvuldigheid waarmee Chrit de lessen geeft werken aanstekelijk en ondersteunend. Nu met de virus beperkingen biedt hij een keur aan online lessen aan, waardoor ik meer oefen dan voorheen: chapeau Chrit! Dank je wel!
6x in de week les op niveau met individuele aandacht en ruimte voor vragen helpt om deze tijd samen door te komen en in vorm te blijven. Dank je voor je inzet Chrit. Medestudenten, fijn dat jullie er zijn, vol motivatie en begrip: Blijf gezond allemaal! Lessen vinden plaats via beeldbellen.....voor alle duidelijkheid:
3 jaar Tai Chi training bij ITCCA MAASTRICHT hebben mij naast veel plezier ook veel gezondheid gebracht.
Fijne, waardevolle lessen. Tijd en ruimte voor uitleg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid