facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Qfusion

Qfusion

Info

Qfusion wilt op een speelse en creatieve manier gewoontes in het alledaagse (samen)werken doorbreken.



"Best sushi in town"
Adres: 6041vm Roermond
Telefoonnummer: +31620607575
Stad: Roermond
Postcode: 6041vm


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lampentopper Roermond Lampentopper Roermond 2 km Kop of munt, welke past het beste bij ons? Aardige keuze aan allerlei soorten lampen.
Recensies
Ik was al bekend met Ichi Fusion Cuisine in Kaatsheuvel, en ook deze vestiging in Roermond stelde niet teleur. De perfecte afsluiting voor na een dagje shoppen bij de outlet. Enige twee minpuntjes: - de mochi als desserts waren vrij duur; - het restaurant zit gevestigd in een random woonwijk, en dus het best te bereiken met de auto.
Echt heerlijk gegeten. Voor de beginnende maar zeker ook voor de gevorderde sushi eter. De foto's zeggen denk ik genoeg. Ongeveer 3 uur getafeld. Tot de volgende keer.
Er goede sushi. Alle gerechten waren uitzonderlijk lekker en goed bereidt. Bediening zeer vriendelijk en behulpzaamEten: 5/5
Ontzettend lekker gegeten hier! Ik was al eerder bij Ichi Lounge in Kaatsheuvel geweest en bekend met de goede kwaliteit van het eten. Mooie ambiance, vriendelijke en goede bediening die je iedere keer alles uitleggen wat er voor je gemaakt is en wat er in zit. Hier heb je een top ervaring waar je echt kan genieten van de fantastische culinaire Aziatische keuken. Een echte smaak beleving. Genieten!
We zijn op donderdagavond op de bonnefooi binnengekomen en konden er nog tussen gepriegeld worden. We "moesten" wel binnen twee uur klaar zijn. Dat leek ons geen probleem. We hebben er geen spijt van, niet bepaald zelfs! Zonder ons een gevoel van haast te geven hebben we het door ons gekozen viergangenmenu voorgeschoteld gekregen. Van de sashimi naar de echt uitstekende sushi en dan via een heerlijke coquille naar het zeer smakelijke hoofdgerecht. Het was allemaal heerlijk en zag er prachtig uit. Kortom, als je een keer de tijd hebt vergeet dan niet een tafel te reserveren. Gezien onze ervaring zijn wij nieuwsgierig naar hoe mooi de vijfde gang geweest zou zijn en komen dat zeker nog eens testen.
Heel leuk verzorgd modern restaurant. Heerlijke sushi en andere gerechten die er ook nog eens zeer mooi uitzien! Veel keuze... Wel wat aan de prijzige kant maar dat mag ook wel voor deze kwaliteit.
Aanrader ! Zeker vijf sterren restaurant ! Met de vijf gangen menu prijs en quality was echt goed balanceren
Dit is met recht een van de beste Sushi restaurants in Nederland! We laten de chef altijd bepalen wat we gaan eten en dat komt altijd goed. Echt een aanrader. Wij hebben 150km gereden om hier te eten en dat was het meer dan waard. Mijn complimenten aan de chef!
Geweldig restaurant. Geen all you can eat maar wel ook veel kleine gerechten die je apart afrekende.
Goede sushi, echter moesten we van tafel wisselen, en de manier waarop was erg apart. Het personeel had onderling gekibbel waarom "die mijn naam " daar was neergezet. Terwijl ik het allemaal kon meekrijgen. Beetje onprofessioneel en ongemakkelijk. Eten was erg goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid