facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor QFM

QFM

Info

QFM Soundcard is hét visitekaartje voor muzikanten. Promoot je muziek op een unieke manier. Bring your sound to the people!

Adres: Verrijn Stuartlaan, 2288EK Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 0031 85 0580038
Stad: Rijswijk
Route: Verrijn Stuartlaan
Postcode: 2288EK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IKy Creative BV IKy Creative BV 578 meter JULLIEEE ZIJN ECHT COOOOLL
Recensies
Prima product veel beter en mooier dan normale visitekaartjes. Ik gebruik de soundcards als zodanig en ik krijg heel vaak van mijn klanten te horen dat ze onder de indruk zijn van die ''pasjes''. Bijkomend voordeel is dat ze in portemonnees bewaard blijven, deze gooien ze niet zomaar weg.
Een snelle levertijd, er werd met mij meegedacht over het ontwerp en het resultaat was dan ook erg mooi geworden! Een exclusief visitekaartje die ik met trots kan meegeven aan mijn klanten.
Vertaald door Google Ik ben super blij met mijn geluidskaarten! Drukken, kleuren en materiaal allemaal van geweldige kwaliteit. De bestemmingspagina ziet er geweldig uit, werkt als een tierelier en het was een genoegen om met je samen te werken. Bedankt en tot de volgende keer! Origineel I am super happy with my soundcards! Printing, coloring and material all of great quality. The landing page looks awesome, works like a charm and it was a pleasure working with you. Thanks and ‘till next time!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid