facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor QF Vloerverwarming

QF Vloerverwarming

Info

Uw specialist in vloerverwarming.



"Vloerverwarming aanleggen."
Adres:
Telefoonnummer: 0636570714
Stad: Zevenaar


Recensies
In de voorbereiding verliep het soepel. Maar bij het afwerken van de vloer zijn 2 verschillend materialen gebruikt waardoor er opnieuw gegaliseerd moest worden. Ook was er een lekkage in het systeem. Om dat ik al betaald had was ik overgeleverd aan hun goodwill maar die was ver te zoeken. Gevolg is dat er voor 3000 euro aan extra kosten bij zijn gekomen. En we 2 weken zonder vloer hebben gezeten! Ik zou die bedrijf niemand aanraden maar zeer sterk afraden!
Eerste instantie waren wij super tevreden. Duidelijke afspraken, goede levering. Geld werd dezelfde dag opgehaald. ALLEEN als je problemen krijgt is hij niet te bereiken niet : telefonisch, Whatsap, Facebook. E mail. Gemaakte afspraak komt hij niet opdagen, ook geen achteraf berichtje.
Heeft meerdere vloeren verwarming systemen voor rvk Timmer & bouwbedrijf gelegd naar tevredenheid werken netjes en komen afspraken na!
Topbedrijf maakt altijd tijd voor je en vakbekwaam! Topper!
Levert fantastisch werk af . Echte vakman
Kwaliteit en vriendelijkheid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid