facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Qeuze.com - Culinair warenhuis

Info

Qeuze is het culinaire warenhuis van de Benelux. Wij verkopen alles op gebied van wijnen, champagnes, sterke dranken, delicatessen en culinaire geschenken. Wij leveren onze producten aan zowel particulier als de zakelijke markt.

Geschiedenis

Op Qeuze.com kunt u online wijnen, champagnes, sterke dranken, delicatessen, sterke dranken, geschenken en bijpassende accessoires bestellen. Alles om van te genieten!

Qeuze.com levert vanuit een groot distributiecentrum in het midden van het land leveren wij tal van producten naar 24 landen sturen. Al meer dan 10 jaar leveren wij hoge kwaliteitsproducten voor horeca, business en sinds een aantal jaren ook via online webwinkel www.qeuze.com.

Qeuze is business partner van meer dan 200 verschillende merken, wijnhuizen en champagnemerken. Een selectie is te vinden op Qeuze.com.

Kies uit een uitgebreid assortiment van de lekkerste delicatessen met olijfolies, zalm en kaviaar van i’TRE, de wijnen uit vele landen tot de BBQ's van Weber. De beste producten zijn op Qeuze aanwezig om culinair te genieten. U ontvangt uw bestelling makkelijk en snel op het gewenste afleveradres.

Wij leveren gratis in heel Nederland bij bestellingen vanaf 50 euro. Ophalen kan natuurlijk ook. Bestelling voor 14.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden.



"Qeuze spreek je uit als Keuze maar dan met een Q van Quality. Wij omschrijven onszelf het liefst als de culinaire cadeauwinkel. Alle producten zijn geselecteerd op basis van passie, smaak en kwaliteit.Naast de bekende merken bieden wij ook lokale ambachtelijke producten en producten vanuit eigen import.Wij leveren wijnen, champagne, cocktails, delicatessen en borrel geschenken. Meer informatie kan je vinden op onze website."
Adres: Boteyken 217, 3454 PD De Meern
Telefoonnummer: 0306000297
Stad: De Meern
Route: Boteyken 217
Postcode: 3454 PD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Culinair pakket, Culinaire geschenken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albron at Work Albron at Work 411 meter Zelf heb ik stagegelopen bij Albron, ik heb destijds mijn stage verlengd. Als stagiai...
Kinti Coffee Kinti Coffee 687 meter Koffie bij Kinti besteld. 1kg. light roast. De lekkerste koffie die ik ooit heb gekoc...
Cheesepop.DE Cheesepop.DE 1 km Zoooo lekker die cheese Pops, heb nu 3 varianten geprobeerd cheddar, Gouda en emmenta...
Cheesepop.NL Cheesepop.NL 1 km Zoooo lekker die cheese Pops, heb nu 3 varianten geprobeerd cheddar, Gouda en emmenta...
Guido Oesterkoning Guido Oesterkoning 2 km https://m.youtube.com/watch?v=nADsQQQkn2M De Oesterkoning presenteert oesters, su...
Recensies
Queze, ja ... Wat mij betreft een voorbeeld van hoe je online aankopen toch de juiste waarde meegeeft. Mooie, verassende producten van hoge kwaliteit. Goed verpakt met een kleine attentie erbij voor moederdag met een handgeschreven bericht. Ook de attentie van uitmuntende kwaliteit. Ik ... eerder mijn vrouw na een succesvol moederdag cadeau ga hier zeker vaker terug komen. Ga zo door Queze
Heel blij met de goede service. Goed geholpen via de chatfunctie en een leuk cadeau uitgezocht. Werd super mooi verpakt opgestuurd en veel sneller dan verwacht. Bedankt!
Mooie smaakvolle producten zoals wijnen, champagnes, delicatessen en sterke dranken voor consument en zakelijke markt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid