facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Qeees

Qeees

Info

Wilt uw computer niet opstarten, bent u documenten kwijt of krijgt u geen internetverbinding? Onze monteurs lossen dit snel en vakkundig op!



"Wij willen zo veel mogelijk inbraken voorkomen en mensen een veilig gevoel geven. Ook vinden wij dat beveiliging voor iedereen toegankelijk en niet duur moet zijn.Onze Qeees slimme video deurbelinclusief montage en installatie. Qeees slimme video deurbel incl. batterijen + 32GB SD kaart - Complete installatie thuis montage/installatie op apparaten - Aansluiting op uw huidige bel* AC 5V-24 of op batterijen - Inclusief Chime deurbel ontvanger met meerdere beltonenAll-in prijs zonder abonnement *niet mogelijk op de XS varianten.Alles in één app te bedienen, niet goed geld terug garantie en snelle en professionele plaatsing!"
Adres: Baekelandstraat 8, 8013 ND Zwolle
Telefoonnummer: 088 222 3311
ln.seeeq@ofni
Stad: Zwolle
Route: Baekelandstraat 8
Postcode: 8013 ND


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: qees inloggen, loondesk
Recensies
Wat een bedrijf! Op zondag besteld, op maandag belde de monteur om een afspraak te maken en op dinsdag is de bel geïnstalleerd. Daarna nog wel even contact gehad met de klantenservice omdat ik zelf iets niet goed deed. Prima en geduldig geholpen. Kan niet beter. Heel tevreden!!
Het is twee dagen geleden sinds de monteur van Qeees deurbel voor mij heeft geïnstalleerd. Ik ben helemaal tevreden. Ik heb er lang over gedaan om te kiezen welke ik wil en heb gelukkig voor deze deurbel gekozen. Geen spijt! Ik raad iedereen de Qeees deurbel aan.
Vakkundige installatie door Benjamin die ondanks mijn vele vragen en zijn druk programma vriendelijk en geduldig bleef. Beloofde mij meer informatie over beveiligingscamera's en dezelfde dag kreeg ik al een mail. Top!
Mei 2022 door Qeees video deurbel geleverd en geplaatst door een monteur. Monteur Louis was een uiterst vriendelijke en zeer kundige monteur. Heeft de deurbel perfect, na enige problemen met de router, perfect geïnstalleerd. Goede uitleg gegeven en de bel werkt prima. Klantvriendelijke klanten service staan altijd klaar. Op 08 november 2022 een probleem omdat de “Gong” ff uit het stopcontact was geweest de Gong deed het niet meer. Op 08 nov 2022 omstreeks 15.45 contact gehad met een medewerker van Qeees. Fantastisch geholpen en de Gong doet het weer. Wat had deze man een geduld met mij. Maar na de uitleg deed de GONG het weer. Fantastisch wat een service geeft dit bedrijf.Top.
uitstekende service, mooie deurbel, geinstalleerd en 2x mobieltjes ingesteld. Goed beeld en geen abonnement nodig. Belangrijkste:....deze is echt waterdicht.!! ABSOLUTE AANRADER
Vandaag 29-06-2022 Louis van qeees over de vloer gehad , om een videodeurbel en een beveiligingscamera te laten plaatsen . Het is zeer vakkundig gemonteerd en geinstalleerd . Niets is deze mensen te veel. Ze gaan niet weg voor het systeem perfect werkt. Dit is echt een aanrader voor iedereen. Geen onverwachte kosten of extra verkoop praatjes. Gewoon een 10. Louis nogmaals hartelijk dank voor je vakkundige werk.
Onze ervaring is heel prettig geweest met twee medewerkers van Qeees voor het plaatsen van de deurbel camera uiterst vakkundig en zeer correct wij hebben er alle vertrouwen in dat we veel plezier en veiligheid gaan ervaren dankzij Qeees.
ik ben zeer tevreden over Qeees ze zijn vlot in service en je wordt ook goed geholpen door de klantenservice ga zo door Qeees zal binnen kort nog een keer bij jullie aan klopen Rene Berends Apeldoorn
Sorry voor mijn late reactie. Maar ik wil zeker een review achterlaten. Ben heel erg tevreden over mijn video deurbel die ik bij Qeees besteld heb. Tijdens het bestellen een hele duidelijke uitleg gekregen waardoor mijn beslissing snel genomen was. De video deurbel is netjes bevestigd door een hele aardige medewerker van Qeees. Prima bedrijf met hele fijne medewerkers en een goede service.
begin april een videodeurbel laten installeren. na 2 dagen erna met volle dagen regen, vocht in de videodeurbel. mijn klacht werd echt netjes en snel opgelost door een nieuwe deurbel te plaatsen op de eerst volgende mogelijke werkdag. erg blij met de service!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Qeees met het openbaar vervoer


Zwolle, Ittersumallee 250 meter
161
Zwolle, Ittersumallee 260 meter
161
Zwolle, Oldeneelallee 260 meter
161
Zwolle, Oldeneelallee 290 meter
161

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid