facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Q82 Acoustics

Q82 Acoustics

Info

Acoustics, soundproofing,hifi

Geschiedenis

Bedrijf in verkoop en installatie van akoestische materialen voor het behandelen van studio en werkruimtes. Verkoop van werkdesks, bureaustoelen en meubels op maat.

Adviseur: Quintin Beekman | Pro audio & Recording engineer degree



"Specialist geluidisolatie, akoestiek en audio design."
Adres: Sniep 53, 1112 AJ Diemen
Telefoonnummer: +31208467222
Stad: Diemen
Route: Sniep 53
Postcode: 1112 AJ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00

Recensies
Ik zou iedereen aanraden om je studio door Q82 acoustics te laten bouwen ze komen hun afspraken na en geven je wat er is beloofd. Je krijgt service duidelijkheid en waar voor je geld. ik ben super blij dat ik heb gekozen voor Q82 Acoustics, ik gun iedereen deze ervaring zo hoort het. Als ik ooit groter ga dan klop ik zeker weer aan bij dit bedrijf. Mijn dank is groot voor jullie werk!!! MUSICCHILD
Heb mijn studio laten doen door Q82, en tot op heden zeer tevreden. De akoestiek is top en qua design ziet het er geweldig uit. Dikke aanrader voor iedereen die zijn muziek serieus neemt!
Q82 Acoustics heeft er alles aan gedaan om voor ons een kwalitatieve geluidsstudio te bouwen. Met een professioneel uitstraling.
Q82 heeft bij ons thuis op zolder een studio gebouwd waar het fijn drummen is zonder dat de buren er last van hebben... Er zit veel creativiteit bij het bedrijf en Quintin denkt goed mee en is erg prettig in de omgang. Het is eveb een investering maar het is wel echt heerlijk om een ruimte in huis te hebben waar je de muziek lekker open kunt gooien en ‘s avonds lekker aan de slag kunt met je eigen ideeen. Zeker een aanrader dit bedrijf!
Erg tevreden over het soundproof project wat Q82 bij mij heeft gerealiseerd. Mijn wens was een werkkamer/studio op zolder waarbij er van buiten af geen last zou zijn van het geluid. Volledig voldaan aan vraag/verwachtingen.
Afgelopen jaar heb ik een ruimte in mijn huis door Q82 geluidsdicht laten maken. Met geluidsdichte muren en plafond, een dubbele deur en een dubbel raam. Ook zijn er voorzieningen voor ventilatie geplaatst. De ruimte is een muziekstudio geworden voor akoestische instrumenten. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de soundproof installatie. Q82 heeft heel nauwkeurig en zorgzaam gewerkt. Het is een investering maar het is het zeker waard.
Een snowball-effect is wel de term die centraal staat bij het UPCULT-rebirth project. Van een vrijblijvend advies consult over hoe een studio te soundproofen is en dan wel DIY stijl tot 6 maanden later zitten in een compleet soundproofed ! en akoestiek gefixte ruimte, waar knallen weer op de 10 geboden lijst is terecht gekomen. Wat een resultaat man, echt super. Quintin en crew hebben een fantastische job gedaan met het voorbereiden en realiseren van de elementaire zaken als het gaat om sound proof control. Terwijl ik lekker op het strand lag, hebben de heren hier in het pand een soort geheime panic room weten te creëren. Toen ik terugkwam moest alleen de bevloering, schilderwerk en akoestiek nog gerealiseerd worden. Metamorphose: done. Een significante reductie in dB, zonder lekken, was meteen al duidelijk waar te nemen in een niet al te voor de hand liggende studioruimte. In fase 2 hebben we onder begeleiding en advies de akoestiek aangepakt. Dit bleek voor mij de ‘icing on the cake’. Zeer onder de indruk ben ik nog steeds. Quintin en team: wat een top job hebben jullie verricht! Het is dat het klaar is voor zover iets ‘klaar’ kan zijn, anders had ik het zo weer gedaan. Kortom een big endorsement voor Q82!
Q82 is een proffesioneel top bedrijf die mij echt aan de hand hebben genomen in het ontwerp en de bouw van mijn studio! Goede communicatie en duidelijk in zijn afspraken met uiteindelijk een top product waar ik heel veel plezier aan ga beleven. Dj Taa
Het team van Q82 heeft drie jaar geleden mijn slaapkamer in appartementencomplex in de binnenstad van Amsterdam akoestisch geïsoleerd. Een best ingewikkelde klus bij een veeleisende opdrachtgever. Het resultaat is prima. Het team scoort hoog op meedenken, flexibiliteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.
Quintin heeft door zijn goede advies van onze woonkamer een thuis bioscoop weten te maken. Dit door een perfect geluidssysteem te leveren. veel uitbreidingsmogelijkheden met de kijk op de toekomst, zodat wij er jaren plezier van mogen hebben. Quintin bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid