facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Q8

Adres: Rijksweg A28 (Noordzijde), Hulshorst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31341251539
Stad: Hulshorst
Route: Rijksweg A28 (Noordzijde)


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Total Hulshorst Total Hulshorst 1 km Een tankstation waar service niet alleen maar een catchfrase is!
Gulf Nunspeet/Hulshorst Gulf Nunspeet/Hulshorst 1 km Een leuk tankstation waar u terecht kunt voor van alles en nog wat
Recensies
Ik kom hier al jaren. Enkele onvolkomenheden hier genoemd snap ik. Echter dat de WC geld kost is logisch lijkt me. Dit is tevens de enige WC op alle Tankstations die gewoon echt schoon is. De koffie en cappuccino is €2,50. Niet duur. Het personeel neemt graag de tijd voor je om even bij te praten. De gehaktballen zijn fenomenaal. Andere producten zoals snoep zijn aan de prijs maar dat is elders hetzelfde. Kortom, dit is een speciaal tankstation waar wat gezelligheid heerst en je voor een bakkie prima kan stoppen.
Koffie automaat geeft alleen melk, koffie komt minuut later uit de automaat. Je krijgt keurig uitleg maar geen nieuwe koffie…. Waardeloos!!!!
Jammer als je daar vaak komt tanken met de vrachtwagen dat er niet eens een bakkie koffie af kan Verder is het daar allemaal vrij duur. De mensen die er werken zijn wel vriendelijk
Geweldig tankstation. Even terug in de tijd, zo fijn door z'n eenvoud. Supervriendelijk personeel, en heerlijke gehaktballen... Een aanrader!!!
Prima tankstation. Vriendelijk personeel. Schoon toilet en lekkere snacks . Kleine shop maar ruim assortiment.als je toch moet tanken, zeker moeite waard om het hier te doen.
Na jaren heeft het tankstation een refit gekregen van OK. Nu nog de afwerking en een nieuwe prijzenbord ;-. Ook de shop wordt enigszins onder handen genomen en het vriendelijke personeel is gebleven. De lekkere koffie staat nog steeds opdezelfde plek. TIP: Achteringang gebruiken voor de toeleveranciers.
Hier getankt. Koffie en broodjes en dan 50 cent moeten betalen voor wc gebruik. Volgende keer rij ik een tankstation verder.
Zeer onvriendelijke man achter de balie, totaal niet klantvriendelijk koffie automaat geeft geen geld retour, maar t ingeworpengeld blijft ook niet als tegoed staan. Voor de 2e koffie. Man gaat gelijk helemaal uit zijn dak, er toch staat dat "geen wisselgeld" en mijn man niet in de automaat. Lekker doorrijden naar de volgende!!
vandaag even heerlijk genoten bij dit mooie tank station !!!! binnen heeft de tijd stil gestaan net of je terug de jaren 90 in stapt heerlijk genieten . heb er en super leuke CD van aerosmith gekocht zeer vriendelijke man werkt daar ga daar zeker vaker komen voor en bak koffie en een paar cd,s hihi tot snel ;-
Wat een vreselijke ballentent. Het ligt wat achteraf en ziet er wat basic en vervallen uit waardoor ik mij een beetje in een achterbuurt voelde. Tanken ging wel goed en ik wilde binnen even plassen. Maar ik moest eerst bij de kassa 50 cent afrekenen. Ik had net de diesel betaald dus kon nu opnieuw in de rij aansluiten. Maar okay. Toen koffie gekocht. Dat ding werkt alleen met gepast geld. Dus u raadt het al, weer in de rij. Vervolgens koffie genomen maar er kwam niets uit. Nadat ik gereclameerd had kwam de dame van de kassa erbij. Die constateerde dat de automaat wel degelijk koffie had gegeven, maar dat ik het bekertje er verkeerd ingezet zou hebben. Dan kun je natuurlijk afvragen waarom dit uberhaupt mogelijk is en zij daartegen geen maatregelen getroffen hebben. Enfin, dit was haar conclusie. Maar ik heb erbij gestaan en heb toch met eigen ogen gezien dat er géén koffie uitkwam. Maar ja, de dame stond op haar conclusie. Van enige klantvriendelijkheid heeft zij niets begrepen. Ik moest een nieuwe koffie kopen. Nou dan maar zonder koffie snel weg hier!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid