facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Q-zone Lasergame

"Coronel heeft dé indoor Kartbaan, de grootste indoor Lasergame Arena, en de meest unieke Escape Rooms van Nederland. Maar daar stopt het avontuur niet, want ook heeft Coronel een 18 holes glow midgetgolf baan en het méést uitdagende indoor Klimbos van Europa!"
Adres: IJsselmeerstraat 314, Huizen
Telefoonnummer: +31355265053
Stad: Huizen
Route: IJsselmeerstraat 314


Recensies
Leuk voor jong en oud. Zeer inspannend als je er volledig voor gaat. Frietjes zijn lekker.
Voor de 12e verjaardag van onze zoon kozen we Coronel Q Zone! We zijn niet teleurgesteld. Leuk spel, aardige bediening en een uitdagende ruimte om te laser gamen! Dank voor een leuke middag.
Wat een super geweldige ervaring! Wij hebben hier deze week het partijtje van ons zoontje gevierd en waren echt onder de indruk van de gastvrijheid. Helemaal in deze tijd. Super aardig en gastvrij personeel. Konden goed met kids van 9-10 jaar omgaan. Ze luisterde allemaal keurig. Gaaf dat het 2 verdiepingen heeft! Stiekem vonden wij het ook echt heel gaaf! Leuk dat je alle scores mee naar huis krijgt ook. Volgens de meer ervaren lasergamers een heel gaaf parcours!
Ja lasergamen met een vest en binnen blijft goed. Heb me helemaal kapot gerent en was na de 3 heats erg tevreden over de ervaring.
zoals afgesproken 10 min eerder aanwezig. kinderfeestje bij balie lang moeten wachten ivm klant voor ons. waarbij klant zelf aangeeft om ons maar verder te helpen. vervolgens wordt er gezegd dat we laat zijn en de kinderen meteen naar lasergamen worden meegenomen. -ruimte van kinderfeestje ontzettend saai en onpersoonlijk. -tevens erg koud daar. -op het naambordje stond de naam van de reserveerder ipv kind. -tussen lasergamen geen vertier voor de kinderen. -toiletten ontzettend ranzig daar. -friet en snacks in oud olie gebakken. -Geen popcorn op tafel gekregen -bij verlaten ook niet en chips gekregen. -pizza's niet goed afgebakken en deeg was taai. arrangement van 22,- per kind al met al de slechtste kinderfeestje voor onze 10 jarige zoon. terwijl wij al jarenlang bij coronel komen om te karten met plezier. En bij het adventure is het ook prima in orde.. Qzone: personeel zwak faciliteiten zeer slecht in vergelijking met overige activiteiten.
Mooie locatie voor het lasergamen en dit kan tot max. 25 personen. Wij waren met 8 personen en we hebben gewoon veel lol gehad. Er is duidelijk veel aandacht gegeven om het bijzonder te maken en dat zie en beleef je. Tip: gezien de grootte van de ruimte en verdiepingen is het - naar mijn mening - met hoe meer je bent des te leuker het is.
Leuke plek, niet te eng voor jonge kinderen 8jr en vriendelijke bediening. Erg fijne klantenservice Karen die coulant zijn als je als bezoeker een foutje maakt ;
Laserruimte mooi met neon kkeuren. Veel hoogte verschillen en je kan met 20 spelers tegelijk strijden. Meerdere teams mogelijk. Daarnaast ook een mooi klimparcour en kartbaan. Hier kan je je wel een dagje zoet houden.
leuk en mooi klimpark, begeleiding was ook goed. We hebben ons goed vermaakt Minpunt kosten voor de limonade, die is overdreven duur.
Leuk zoals gewoonlijk, jammer dat het personeel wat afwezig leek te zijn door steeds buiten te staan roken, ondanks dat, wel een enorm leuke ervaring en ook zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid