facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Q-Bike Service & E-Bikes

Info

Persoonlijk, betrouwbaar, groot assortiment E-Bikes direct leverbaar.

Fietsreparatie/onderhoud van alle merken, gediplomeerde medewerkers, BOVAG garantie.



"E-Bike/fiets onderhoud en reparaties met maximale kwaliteit en service.Wij halen uw fiets-en op, doen alle werkzaamheden in overleg met de beste onderdelen en brengen uw E-Bike/fiets weer netjes thuis."
Adres: Weidestraat 22, 5241CB Rosmalen
Telefoonnummer: +31732050505
Stad: Rosmalen
Route: Weidestraat 22
Postcode: 5241CB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Profile van Hassel  Profile van Hassel "De Fietsspecialist" Ro... 742 meter "Alsof je een pak suiker koopt, maar dan wel een van bijna € 3000,-" Rap, n...
De Fiets Tweewielers De Fiets Tweewielers 2 km In 2021 twee elektrische fietsen gekocht en de oude fietsen ingeruild. Wat een geweld...
Recensies
Pas op met dit bedrijf, er worden prijsafspraken gemaakt die niet worden nagekomen en een hoop dingen aangesmeerd die eigenlijk helemaal niet nodig zijn om te vervangen. Zou verder kijken.
Ideaal! Mijn kapotte e-bike werd thuis opgehaald op een vooraf afgesproken tijd. Nadat mijn fiets vakkundig was gemaakt werd er weer een afspraak gemaakt om fiets gepoetst en wel weer bij mij terug te brengen.
Correcte en enthousiasme is hier het motto. Mooie spullen voor een scherpe prijs
Top service, prettige communicatie en ideaal, die haal en breng service. Een bevlogen ondernemer die zijn klanten tevreden houdt. Zeker een aanrader.
Super service. Halen en brengen en erg snel. Vriendelijk, klantgericht personeel. Eigenaar Ruud weet er bij wijze van spreken een feest van te maken.
Prima ervaring met Q-Bike qua aankoop maar meermaals slechte ervaring qua onderhoud. Het lukt ze niet om de echte oorzaak van problemen aan te pakken door te weinig vakkennis. Frustrerend, want daardoor word je alleen maar op kosten gejaagd. En de onderhoudsprijzen zijn al hoog. Gelukkig is er voor onderhoud een goed alternatief in Rosmalen.
Telefonisch slechte service en na 4x proberen om een advies te krijgen en evt. een afspraak te maken maar opgegeven. Als ik belde kreeg ik een dame aan fe lijn die al snel aangaf onvoldoende in staat te zijnom antwoord te geven. Doorverbinden met iemand die wel verstand van zaken heeft kon ook niet maar er kon wel een terugbelverzoek worden gemaakt. 1x keer belde niemand terug. 2x keer belde iemand pas om 19.10 terug toen ik niet meer thuis was. 3x keer vroeg ik expliciet om voor 17.00 terug gebeld te worden, wederom werd er pas om 19.30 gebeld wederom afwezig. 4x keer mail gestuurd met verzoek terug gebeld te worden... nooit iets op terug gehoord.
Niet best heb heel veel mails gestuurd voor servicesbuurt en gebeld maar niemand reageert maandag 26-1 en dinsdag 27-1 langs geweest maar er was niemand. Ben ik met mijn fiets naar fietsplezier in Heesch gegaan ben heel goed geholpen en was ook nog 30 euro goedkoper wij hebben 2 fietsen bij Q Bike gekocht wij kopen daar nooit meer een fiets .
Afgelopen week samen met mijn moeder een elektrische fiets voor haar gekocht. We vonden beide de hulp en uitleg over fiets zeer duidelijk. Alles werd zeer duidelijk en rustig en met veel geduld uitgelegd. Wat voor de wat oudere mensen zeer fijn is. Zelfs een proefrit op de fiets samen met een medewerker is aan te raden. De levering van de fiets2 dagen na aankoop van de fiets was keurig op het afgesproken tijdstip. Kortom zeer tevreden over dit bedrijf! Moeders is blij met haar fiets. Bedankt mensen!
goede service, haal en breng service. expertise met qwic fietsen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid