facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Q-Bed Beddenspeciaalzaak

Q-Bed Beddenspeciaalzaak

Info

Q-bed is al 25 jaar een beddenspeciaalzaak met een uitstekend gevoel voor gezond en ergonomisch verantwoord slapen.

Geschiedenis

Q-Bed verkoopt bedden en bedtextiel in Den Bosch en omstreken. We zijn al 25 jaar een beddenspeciaalzaak met een uitstekend gevoel voor gezond en ergonomisch verantwoord slapen. U vindt bij ons de nieuwste ontwikkelingen op slaapgebied zoals bedden, matrassen, waterbedden en boxsprings van gerenommeerde merken als Auping, Pullman, Tempur, Serta, Leticia, Ergosleep, Eastborn, M Line, Norma en Jensen. Daarnaast hebben wij ook een prachtige collectie bedtextiel van de bekende merken, Fischbacher, Yellow, Hekkert van der Leen, Bella Donna, Hans Kruchen en vele andere. De montage van ieder slaapsysteem wordt uitsluitend door eigen monteurs gedaan.

In onze beddenzaak draait alles om gedegen vakkennis, service en een eerlijk advies. Door 25 jaar ervaring en een uitgekiend assortiment zijn wij in staat om iedereen die een kwalitatief goed slaapsysteem zoekt te voorzien van een ergonomisch verantwoord en comfortabel bed, of u nu op zoek bent naar een boxspring of waterbedden.

Adres: Helvoirtseweg 40, 5261 CG Vught
Telefoonnummer: 073-6133761
Stad: Vught
Route: Helvoirtseweg 40
Postcode: 5261 CG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bedden speciaalzaak, Beddenwinkel Den Bosch, Beter Bed Den Bosch, Beddenspeciaalzaak Schijndel, Lattenbodem in Auping ombouw, Boonman Bedden, Bedden Boxtel, Boonman Bedden Boxtel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beks Binnenhuisontwerpers Beks Binnenhuisontwerpers 343 meter Alles word je uit de handen genomen: van idee tot uitvoering. Fantastisch ontwerp, va...
maatkussens.nl - onderdeel van Nofruit maatkussens.nl - onderdeel van Nofruit 1 km Dit is de tweede keer dat we bij Nofruit kussens hebben besteld en wederom perfect ge...
Recensies
Eerst telefonisch contact gehad en daarna in de winkel geweest. Goed geslaagd voor een Norma magnifique boxspring! In eerste instantie was de topper buiten de schuld van qbed om niet geleverd maar binnen een week hadden ze de juiste topper alsnog geregeld en geleverd. Fijne service en heerlijke nachten!
Snel en vakkundig geholpen in een zoektocht naar een betaalbare boxspring. Mooie aanbieding met upgraden voor een prima prijs. Telefoon gaat tijdens advies meerdere malen over maar wordt niet beantwoord. Top!
Geweldige ervaring winkel in Vught. Erg klant vriendelijk goede adviezen.
Goed geholpen voor een passend en fijn kussen. Ik slaap weer als een roosje zonder klachten aan mijn nek.
Onwijs blij met mijn nieuwe matras. Door het goede persoonlijke advies heb ik nu veel minder rugklachten. Echt een aanrader!
Betrouwbaar en vriendelijk personeel. Denkt met je mee.
Ruim voldoende tijd genomen om steeds weer opnieuw te kijken soms letterlijk welk bed en welke samenstelling c.q. welke fabrikant uiteindelijk toch de beste keuze is. Chapeau!
Wij zijn heel prettig geinformeerd en behandeld. Bij levering hebben wij helemaal geen klachten het was zonder enige problemen.
Goede service en heel veel kennis over slapen.
Goed advies, denkt mee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid