facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pyxis Logistics

Pyxis Logistics

Info

Pyxis Logistics is een full service logistiek dienstverlener, gevestigd op de veilingweg 1 Oosterblokker. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die voor al uw logistieke uitdagingen een oplossing creëert. Like ons en blijf op de hoogte!

Geschiedenis

Pyxis Logistics is een full service logistiek dienstverlener, gevestigd op de veilingweg 1 Oosterblokker. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die voor al uw logistieke uitdagingen een oplossing creëert. Like ons en blijf op de hoogte!



"TransMission Hoorn vervoert pakketten en pallets voor Webshops, groothandels en bedrijven naar winkels, bedrijven én particulieren in Nederland, België en Europa. TransMission kan iedere werkdag bij u de zendingen afhalen en deze netjes bezorgen met Track en Tracé. Zoekt u een vervoerder welke uw zendingen snel en vakkundig bezorgd? Bel of mail dan TransMission Hoorn en vraag naar de mogelijkheden!"
Adres: Veilingweg 1, 1696AJ Blokker
Telefoonnummer: 0251 - 745030
Stad: Oosterblokker
Route: Veilingweg 1
Postcode: 1696AJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 20:00
Dinsdag: 07:00 - 20:00
Woensdag: 07:00 - 20:00
Donderdag: 07:00 - 20:00
Vrijdag: 07:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Transmission, TransMission België, TransMission Almere, TransMission Hoorn, Subcontractor logistiek, TransMission Dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meilink Transport B.V. Blokker-Holland Meilink Transport B.V. Blokker-Holland 201 meter 1 x geweest om lege europallets te laden omdat ze een rit van de graaf logistics hadd...
Recensies
Aardige mensen! Kwam een pakketje ophalen, ben netjes geholpen. Je kunt ook schommelen in de schommel stoel, niet gedaan maar het kan haha!
Zending zou tussen 15:15 en 17:15 afgeleverd worden. Komt er om 21:00 uur dat levering vertraagd is. Trachten te bellen sta je 1 uur als eerst wachtende. Conclusie zeer slecht te bereiken en veel te laten afmelding van bezorging. Voir niets zitten wachten.
Bij ons altijd netjes en optijd. Wanneer wij niet thuis zijn hangen we een briefje op de deur waar het neergezet kan worden. Altijd goed voor elkaar. Track&trace kijk ik nooit naar want ik zie het vanzelf voorbij komen!
Zakelijke Bezorging van voorraad zou tussen 2 en 4 gebracht worden. Ik heb om 17:40 gebeld om te vragen wat er mis is gegaan of dat hij nog komt, er waren 3 wachtende voor me na 25 min was ik de eerste volgende na 50 min nog steeds geen gehoor. Ga ook zeker de leverancier benaderen want dit is al de tweede keer uit twee bestellingen.
Het is jammer dat je geen min sterren kunt geven, wat een vreselijk bedrijf, eigen regels, volgen het CAO niet hebben werkelijk overal scheit aan.. Salarissen op tijd uitbetalen is hier kennelijk ook niet aan de orde, om te kotsen...
Verschrikkelijke bezorging, ik zou mijn pakketje op de vrijdag krijgen maar ik heb hem na een week nog steeds niet, contacteren met transmission is enorm vervelend want niemand neemt op. Enorm slechte service, nooit meer laat ik mijn pakketjes bij jullie bezorgen!
Als ik 0 sterren kon geven, dan deed ik dat. Slechte levering en slechte communicatie. Mijn pakket zou op een zaterdag worden geleverd. Hiervoor kreeg ik dan ook 2x een bevestigingsbericht dat de chauffeur later die dag tussen half 12 en half 2 mijn pakket zou bezorgen. De chauffeur kon, hoorde ik later, de straat niet vinden en is doorgereden zonder afbericht. De klantenservice is op zaterdag niet aanwezig waarbij er geen antwoordapparaat is zodat het lijkt alsof zij gewoon bereikbaar zijn. Daardoor hang je voor Jan L.. aan de telefoon te wachten. Jammer om een hele vrije zaterdag voor nogmaals Jan L.. op een pakket gewacht te hebben. Op maandag dan maar gebeld voor het maken van een nieuwe afleverafspraak. Totaal geen begrip voor de situatie en geen excuus. Heel onbeschoft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid