facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pyramide Nederweert

Pyramide Nederweert

Info

Pyramide Nederweert is sinds 1991 de Egyptische grillroom van Nederweert.
Ons gezellig ingerichte restaurant is van dinsdag tot en met zondag voor u geopend.

Adres: Kerkstraat 5a, 6031 CE Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0495 - 63 40 43
Stad: Nederweert
Route: Kerkstraat 5a
Postcode: 6031 CE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Piazza Pizzeria La Piazza Pizzeria 482 meter Doordat wij op het vakantiepark pizza wouden eten. En deze op maandag en dinsdag gesl...
Recensies
Wij dachten dat het niet beter kon dan City Helmond, maar deze overtreft alles. Heel lekker gekruid en geen vet. Het enige minpunt wat ik kan bedenken is dat er te weinig vlees op de kapsalon zit. Dit mag zeker royaler belegd worden. Je kunt alleen afhalen. Zeer vriendelijke eigenaren.
Vriendelijk personeel, schone keuken en een goede locatie. Kwaliteit van het eten is niet heel goed, maar gemiddeld. Vlees van mijn kebab was redelijk uitgedroogd omdat het opnieuw verhit was. Lekker voor een snelle hap, maar verwacht geen beleving.
Kunnen niet maken wat mensen bestellen. Daardoor eten niet goed. Hebben nu nog steeds een bord buiten staan met ALLEEN AFHALEN. we leven niet meer in een lockdown samenleving. Laat jullie gasten toch weer fijn binnen eten.
Altijd lekker en goede service!! Een aanrader als je in de buurt bent
Jammer dat je het niet meer ter plaatse op mag eten Alleen afhaal Maar wel lekker
Bij binnenkomst werd ik herkend en er werd mij verteld dat ik de vorige keer bij een grote bestelling een kapsalon teveel had betaald a 9 euroik wist daar zelf niks meer van. Ik heb toen 9 euro korting gekregen op mijn bestelling! Eerlijker ga je het niet krijgen denk ik. Verder snelle service en heerlijke kapsalon gegeten.
Heb hier vorige week erg lekker gegeten moet ik zeggen! Je kunt bij Pyramide rustig eten en er hangt een gemoedelijke sfeer. Het restaurant is ook top schoon. De kebabschotel is heerlijk en aan iedereen aan te bevelen! 5 sterren zijn dik verdiend.
Heerlijke kapsalons!
Jammer dat pyramide meer dicht is dan open. Ook de openingstijden op internet klopen niet
Al meer dan 30 jaar de beste shoarma van Nederweert Emil mag van mij nog 30 jaar door.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid