facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pyramide Hengevelde

Pyramide Hengevelde

Info

Pyramide Hengevelde



"Bij Pizzeria Pyramide kun je telefonisch en online pizza’s, schotels, pasta’s en broodjes bestellen."
Adres: Goorsestraat 26, 7496 AE Hengevelde, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0547-333-160
Stad: Hengevelde
Route: Goorsestraat 26
Postcode: 7496 AE



op zoek naar gerelateerd: Pizzeria Pyramide Westerhaar menukaart, Pizza Pyramide Westerhaar, Pizzeria Goor, Sofra
Recensies
Pasta besteld met spek,ui,kaas en roomsaus. Kreeg met roomsaus en ham. Het laatste staat zelfs niet op de menukaart. Waardeloos. Parkeren: Voor de deur.
Heerlijke pizza's goed belegd met verse groente en vlees. Ook lekkere salades. Aardige mensen. Gezellig om te zitten. Maar afhalen of bezorging is ook prima.
In totaal 3 uur gewacht op 3 gerechten. Na een uur gebeld, zou er 10 minuten later zijn. Uur later weer gebeld zou er met een kwartier zijn. Oja en bedrijf doet de gehele corona periode al niet aan corona, personeel geen mondkapjes op enzovoort.
1,5 uur wachten op een paar pizza’s, 3x bellen en loze beloftes doen. Vervolgens nog brutaal en onbegripvol doen ook en toen het er eindelijk was een stuk eierschil op de pizza. Één woord: waardeloos!
Het zijn echt geen nette mensen. Ik heb een pizza pepperoni besteld met stukjes salami erop. Krijg ik 3 plakjes salami en ui en paprika erop. Ik heb gebeld naar die zaak en die baas heeft mij uitgescholden met kaaskop en voor vanalles en nog wat. Ik vind dit niet netjes naar de klanten toe. Klant is toch koning? Erg slecht. Ik raad deze zaak echt af voor andere mensen.
Ik heb zo lang op mijn bestelling moeten wachten dat toen ik wilde betalen mijn pinpas al verlopen was. Even serieus, uur wachten voor het eerste belletje waar het bleef; 20 minuten zouden we het hebben. 1.5 uur later het tweede belletje; ‘hij is onderweg’. Bij aankomst geen korting van welke soort dan ook, zelfs geen al dan niet gemeend gratis excuus van de bezorger, maar slechts: ‘hebben jullie geen bel ofzo?’. Ik denk dat jullie maar eens moeten gaan nadenken of het openen van een pizzeria wel een goede keuze is geweest, want een slechte bezorging, 45 minuten te laat kan eens gebeuren, maar dit liep alle spuigaten uit! EENS, maar NOOIT weer. Met de vriendelijke groetjes van, Henk uit Goor
Heerlijk gegeten! Echte aanrader. Zeker na een dagje fietsen en lekkere trek te hebben. Prachtig aangeklede zaak en vriendelijk personeel.
super lekkere pizza’s en super goedkoop! ook heel leuk personeel!
Heerlijk gegeten.. Vriendelijk personeel.. Dus zeker voor herhaling vatbaar
Goede service, begrip als men een topic niet lust en daar een andere topic voor in de plaats kan krijgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid