facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PVC Vloerenconcurrent

PVC Vloerenconcurrent

Info

De mooiste, meest uitgebreide en gezelligste showroom van Nederland?
Die staat in Zwaag! Ben je toe aan een nieuwe vloer? En heeft PVC je voorkeur? Of juist niet, maar ben je toch nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Dan zien we je graag in onze showroom

Geschiedenis

Welkom op onze Facebook pagina!

Indien u op zoek bent naar een goede PVC vloer, goed gelegd, 100% service tegen zeer scherpe prijzen dan kunnen wij u zeker van dienst zijn.
Wilt u zelf uw eigen pvc vloer plaatsen??
Zelfklevend, Volledige pvc click systemen, Pvc Magneet, Pvc Losleg.

Wij zijn CBW erkend dus u kunt uw aankoop veilig bij ons doen.
Onze showroom ( de meest uitgebreide van Nederland!) geeft u de mogelijkheid om vele dessins (meer dan 1500!!) op groot staal of origineel formaat te beoordelen.
Bij ons slaagt u gegarandeerd. En dat voor zeer scherpe prijzen met alle service en kwaliteit die u mag verwachten.

Meer informatie kunt u vinden op onze website.
www.pvcvloerenconcurrent.nl

benieuwd hoe klanten ons beoordelen?
http://www.qasa.nl/ervaringen/de-pvc-vloeren-concurrent-462

Wilt u contact met ons opnemen voor vragen, wij staan u graag persoonlijk te woord in onze showroom in Zwaag of via de telefoon.
Openingstijden:
Maandag 10.00 tot 17.00
Woensdag 10.00 tot 17.00
Donderdag 10.00 tot 17.00
Vrijdag 10.00 tot 17.00
zaterdag van 11.00 tot 16.00

Een afspraak maken is niet nodig. U bent van harte welkom.

Let op! op dinsdag zijn wij gesloten.

Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via email op [email protected]. Van 9.00 tot 21.00 zullen wij vragen per email binnen een uur beantwoorden. dat is onze emailservice!
( voor offertes streven wij ernaar om deze binnen 1 dag toe te zenden )



"De mooiste, meest uitgebreide en gezelligste showroom van Nederland?Die staat in Zwaag! Ben je toe aan een nieuwe vloer? En heeft PVC je voorkeur? Of juist niet, maar ben je toch nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Dan zien we je graag in onze showroom waar je kennis kunt maken met de verschillende mogelijkheden van PVC Vloeren, de voordelen ervan en uiteraard ons uitgebreide assortiment. De koffie staat altijd bijna voor je klaar, want deze zetten wij vers!"
Adres: De Corantijn 71, 1689 AN Zwaag
Telefoonnummer: 0229 - 296323
Stad: Zwaag
Route: De Corantijn 71
Postcode: 1689 AN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: PVC Vloerenconcurrent Reviews, Merken PVC vloeren, PVC laminaat prijs, Losleg PVC, Dunne PVC vloer, Bebo pvc, PVC vloer verlijmen, PVC vloer op PVC vloer lijmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HesterRas Kussens voor huis, tuin en boot HesterRas Kussens voor huis, tuin en boot 2 km Ik heb een gezellig naaiatelier aan huis en ben gespecialiseerd in buitenkussens van ...
Recensies
Helemaal top. Bij de keuze van de vloer goed advies gekregen, en zeer behulpzaam en meedenkend geholpen. De vloer kon al vrij snel na het uitzoeken van de vloer worden gelegd. Het leggen van de vloer ging super! De heren werkte netjes en zorgvuldig, waren vriendelijk en gingen voor het beste resultaat. Ook de flexibiliteit van de planning was top. Het beton van onze uitbouw was nog niet helemaal droog genoeg, er werd direct gekeken naar een nieuwe datum een weekje later.
Ruim assortiment, en personeel die goed advies kunnen geven door hun brede kennis. Wij hadden al snel een vloer op het oog en deze kon met veel flexibiliteit vanuit het bedrijf ook binnen het beste tijdsbestek gelegd worden. Helaas was de overdracht van ons huis vertraagd, maar dat hield pvc cloerenconcurrent niet tegen om zich in allerlei bochten te wringen om alsnog zo snel mogelijk de vloer bij ons te egaliseren en plaatsen. Dan nog niet gesproken over het uitstekende vakwerk wat er is geleverd en hoe snel ook. Dagelijks een telefoontje met de stand van zaken en voortgang vanuit de vakman en contact via de mail liep ook vlekkeloos. Bedrijf die doet wat ze beloven en waarbij je niet voor verassingen komt te staan. Bedankt alle medewerkers voor jullie betrokkenheid en uitstekend geleverde werk.
Ben hier geweest, toen ik net in Zwaag kwam wonen, en heb door hun mijn trap laten bekleden, wie, Wow, Wow!! Ben nu paar jaar verder en ziet er uit alsof ze gisteren mijn trap bekleed hebben, voor een zeer voordelige prijs en geweldige kwaliteit en service. Volgende vloer zeker weer hier.
Hele fijne service zowel in de winkel als aan huis, en goed in het contact en de communicatie. Mooi ruim aanbod en mooie kwaliteit o.a. pvc, laminaat en matten. Ze vragen ook niet de hoofdprijs, maar reële bedragen.
Erg tevreden met mijn vloer! Mooi gelegd en fijn contact gehad. Aanrader!
Hier in oktober vloer laten leggen. Tevreden met de vloer, en de jongens die het gelegd hebben. Echter de service als er iets mis gaat vanuit hun kant is belabberd!! Ze zijn op de afgesproken tijd vloer inspectie op afspraak niet op komen dagen. Ik heb twee uur vrij moeten nemen zzp’er omdat ze tussen 16.00 en 18.00 zouden komen. Er kwam niemand. Kost me twee uur. Als we hun daarop aan spreken komt er geen enkel excuus of tegemoetkoming of iets. Helemaal niets. De volgende dag naar de zaak gegaan om zaken en afspraken even te bespreken. Kom maar om 10.00 wordt er dan gezegd. Vervolgens sta je een half uur in de showroom te wachten tot ze tijd hebben voor je. Verschrikkelijk. Vervolgens de dag dat de vloerverwarming aangelegd zou worden. We zijn er tussen 07.00 en 09.00 uur wordt er gezegd. Om half tien nog niemand. Toch maar eens bellen. Ja sorry. Er zijn mensen ziek, we komen om 11.00 uur. weer een uur vrij genomen. Komt er een bedrijf uit Rotterdam, heel ander bedrijf dan dat we hadden afgesproken. Maar goed. Vervolgens is de vloerverwarmingspomp scheef en niet goed gemonteerd. Bedrijf is weggegaan. Zelf opgelost. Vervolgens op de dag van de vloer leggen wat overigens goed en netjes is gedaan door die jongens hebben ze te kleine korte plinten mee. Plinten die ze moesten hebben moeten besteld worden. Zou een week duren. Factuur voor duurdere plinten was er meteen smiddags al in de mail. Vervolgens drie weken niks gehoord... op mail werd niet meer gereageerd. Toen gewhatsapped met de vraag hoempa wat. Zeggen ze doodleuk dat ik hogere plinten heb besteld last minute... huh? Ik heb nooit plinten besteld, jullie zouden de goede bestellen. Hoop heen en weer gemail. Het was allemaal onze schuld. Toen nog een kans gegeven om het alsnog op te lossen. Weer wachten. Weer een onterechte factuur. Zo slordig. Er mogen best fouten gemaakt worden, maar zeg gewoon “sorry” en kom met een passende oplossing. Helemaal niks van hun kant, nul niks nada. Echt verschrikkelijk. Amanda neemt totaal geen verantwoordelijkheid voor de fouten die ze maken. Zolang alles goed gaat en je betaald is het prima, maar zodra er iets fout gaat ben je hier flink de pisang. Ze hebben wat geld terug gestort en ik heb na 8 weken de plinten keurig laten monteren door wel een betrouwbaar bedrijf. Als ik dit van te voren geweten had, was ik hier nooit beland. Er is na het leggen ook nooit iemand die gevraagd heeft hoe het bevallen was. After sales kennen ze niet. Jammer. Mooie vloer, enorm nare nasmaak. Er is nog meer fout gegaan, maar ik vind het zo wel genoeg. Denk goed na voor je hier iets gaat kopen.
Vreselijke service, Geen woorden voor dit bedrijf! Je krijgt niet wat er is besproken of waar je voor hebt betaald. Kan je geld beter ergens anders besteden!
Vandaag prachtige vloer opgeleverd bij mij thuis! Super tevreden en zeer vakkundig gelegd. Eindresultaat is om door een ringetje te halen. Heel blij! Vooraf ook zeer goed door Sandra geholpen bij het uitzoeken van de vloer. Echt een aanrader!
Wij hebben 2 pvc vloeren bij de pvc concurrent gekocht: voor de begane grond en de hele 1e verdieping van het huis. Het resultaat was zeer mooi. We waren zeer onder de indruk van alle mensen die ons hebben geholpenin het kiezen, voorbereiden, meedenken en uiteindelijk installeren van de vloer. Zeer vakkundig. een vraag is niet snel te veel, even een zak extra hs40 zoals aanbevolen ophalen geen probleem. Dit bedrijf bevelen wij graag aan. Natuurlijk moet je op tijd zijn en wil je goed advies, probeer dit dan op een rustiger moment in te plannen in de winkel. bedankt allemaal en wie weet komen we elkaar weer eens tegen..
Mooie en ruim opgezette winkel met veel keuze. Helaas wordt je niet geholpen in deze zaak, dat is nogal jammer. Er was een verkoopster bezig met een klant dus ging ik wat rondkijken. Even later kwam er nog een verkoopster maar die had alleen oog voor andere zaken en vooral met praten en lachen met de andere verkoopster. Inmiddels waren er nog andere klanten in de winkel maar daar was ook totaal geen oog voor. Na een kwartier te hebben rondgelopen was ik er wel klaar mee en ben de tent uitgegaan. Mij zien ze hier niet mee terug, klantgerichtheid is ver te zoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid