facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Puuur Moment

Puuur Moment

Info

Foto- en videograaf voor bruiloften en newborns. Daarnaast fotografeer ik graag koppels en families.

De liefde tussen twee mensen, een nieuw wondertje op de wereld en de fijne momenten met je gezin is het mooiste om te kunnen vastleggen.

Geschiedenis

Newborn- & trouwvideo's

Puuur Video legt je bruiloft en pasgeboren kindje mooi vast voor een blijvende herinnering.



"Momenten met je geliefde, pasgeboren baby of je gezinnetje die zo snel aan je voorbij vliegen. Het is mijn passie om deze pure momenten met heel veel zorg en alle liefde vast te leggen, zodat ik de tijd heel even stil kan zetten. Want sommige herinneringen wil je nooit vergeten en ik zorg ervoor dat jullie deze zo vaak als jullie willen opnieuw kunnen herbeleven."
Adres: Bodegraven
Telefoonnummer: 0655331980
Stad: Bodegraven


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Comm.On Comm.On 670 meter Online en offline reclame bureau. Grafisch ontwerp | Webdevelopment | Reclame
DSIGM / CARsigns.nl DSIGM / CARsigns.nl 719 meter DSIGM creatieve vormgeving in Bodegraven biedt complete reclame oplossingen. Van advi...
Buro N11 Buro N11 2 km Buro N11 weet de vertaalslag te maken van het conceptidee naar de creatieve uitwerkin...
Recensies
Milou heeft ervoor gezorgd dat ik mij tijdens de fotoshoot helemaal op mijn gemak voelde. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Fijn contact vooraf en tijdens de fotoshoot. De foto’s zwangerschapsshoot zijn ontzettend mooi geworden. Heel blij mee!! Dank je wel Milou!!
Echt IEDEREEN maar dan ook IEDEREEN inclusief wij en Pip, zijn hè-le-maal weg van de foto’s. Elke keer als ik de galerij door kijk dan zie ik weer een nieuwe waar ik emotioneel van wordt. Jij hebt onze magische dag nog prachtiger vast weten te leggen dan wij ons hadden kunnen voorstellen. We zijn je eeuwig dankbaar. Milou is professioneel, gezellig, en op de bruiloft voelt ze als gewoon een vriendin die aanwezig is die foto’s maakt. Ik zou iedereen haar aanraden
Milou heeft onze bruiloft heel mooi vastgelegd. Ze dacht heel goed met ons mee en was flexibel, vriendelijk en relaxt. Omdat ze de hele dag door ons heen bewoog, heeft ze hele natuurlijke fotos gemaakt waar iedereen op staat zoals ze zijn. De sfeer is daardoor goed vastgelegd. Ik ben zo ontzettend blij met het results at.
Milou heeft onze bruiloft gefotografeerd en daar zijn we heel erg blij mee. Ze is professioneel en maakt de mooiste foto's. We kunnen bijna niet kiezen. ; Heel erg bedankt Milou!!
Na onze fijne ervaringen met Milou als fotograaf bij onze loveshoot en bruiloft, wisten we goed bij wie we moesten zijn voor het laten vastleggen van mijn zwangere buik en later onze pasgeboren baby. Milou dacht weer fijn mee en stelde zich flexibel op eigen inbreng foto-ideeën, locatie, etc mogelijk. Ze weet een ontspannen, fijne sfeer te creëren waarbij je soms zelfs bijna vergeet dat ze er is terwijl jij ‘je ding doet’. Milou beschikt over een leuke client closet en haar stijl qua foto’s is duidelijk te zien op haar instagrampagina: dit is ook echt wat je krijgt!
Milou was de videograaf op onze bruiloft twee weken geleden en ik kan niets anders dan haar van harte aanbevelen. Milou heeft onze dag zo ontzettend mooi vastgelegd. Ze heeft oog voor detail, heeft de meest opvallende en onopvallende momenten weten vast te leggen en uiteindelijk van al dit materiaal een prachtige korte film weten te maken. Los van haar vakwerk is Milou een superleuke dame, die niet alleen verstand heeft van haar werk, maar ons ook heeft weten gerust te stellen gedurende de dag en bovendien heel gezellig is! Dank voor je mooie werk Milou, hier kunnen we nog heel lang op teren!
Puuur Moment gekozen voor een Newborn shoot. Met Milou was het zeer fijn communiceren vooraf en echt een fantastisch resultaat achteraf. Je krijgt echt wat Milou aanbiedt in haar portfolio. De shoot deed ze zeer geduldig en het was daardoor erg ontspannen. Volgende keer zeker weer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid