facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PUUUR Eten & Drinken

PUUUR Eten & Drinken

Info

Laat u verrassen door overheerlijke gerechten van verse producten die elke dag met passie worden bereid door onze chef. Komt u gezellig een avondje tafelen met vrienden?

Geschiedenis

Bij PUUUR Eten & Drinken staat genieten centraal. Onze chef Niels Teunissen staat klaar om heerlijk voor u te koken en gastheer Jack Centen zorgt met zijn team dat het u aan niets ontbreekt.

PUUUR beschikt over een lunch- en een dinerkaart. Daarnaast kunt u ook bij PUUUR terecht voor een goede kop koffie of een borrel in de avonduren. De dinerkaart wordt aangevuld met een wisselend maandmenu. PUUUR Eten & Drinken is een eigentijdse brasserie waar u kunt genieten voor een vriendelijke prijs.

Adres: Ridderplein 45, 5421 CX Gemert
Telefoonnummer: +31492830465
Stad: Gemert
Route: Ridderplein 45
Postcode: 5421 CX



op zoek naar gerelateerd: Wevershuisje Gemert, Tapas Gemert, Puuur gemert facebook, Ridderhof Gemert menukaart, Kop of Munt Gemert, Kastanjehof Gemert, Heeren van Gemert, Ridderhof Gemert
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid